- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.909
- 598
- 34
Ben tek kullanımlık aparatla kendim deldim tavsiye ederim .Büyük cesaret olmuş.Geçer zamanla. Ben sıra sıra gidiyorum. Yakında 3.leri deldirecegim.
Ağrısı çok oluyor mu nasıl bişeyBen tek kullanımlık aparatla kendim deldim tavsiye ederim .
Becerebileceğimi bilsem kızın kulağını delerdim de sanırım yapamam
Kızın küçükse zor olabilirBecerebileceğimi bilsem kızın kulağını delerdim de sanırım yapamam
1 yaşındaKızın küçükse zor olabilir
Ayyy annesi bebek daha1 yaşında
Biraz daha büyüyünce inşallahAyyy annesi bebek daha
Varya bu mesajlaşmayı hatırlıyorum, yarım saattir bu konuyu arıyorum bulamadım. İki dakika önce dedim ki herhalde ben rüya gördüm, ardından buldum.İltihaplanmadı da ben bir anda 3 tane delince haliyle baya ağrı oldu
Varya bu mesajlaşmayı hatırlıyorum, yarım saattir bu konuyu arıyorum bulamadım. İki dakika önce dedim ki herhalde ben rüya gördüm, ardından buldum.
Bulamasam gelip sana soracaktım biz böyle bir konuda konuştuk mu diye.
Üçüncü delikleri açtırdım bugün. Çok fena ağrıyor ya. Aklıma bu konu geldi. Başıma vurdu ağrısı resmen, bir de gittim iki tarafı da aynı anda deldirdim.
Senin ağrılar geçti mi?
Ben de ikincilerdeki küpeleri değiştirmiştim ama acı yapınca geri eskileri taktım. Hala ilk küpeler duruyor. Birkaç ay çıkarmayacağım ya. Yara olup kapansinlar istemiyorum.
Benim hala kulaklarım ağrıyor , akıntı , iltihaplanma gibi birsey de yok . Küpeleri değiştirmiştim sanırım ondan oldu .
Hemen eski küpeleri geri taktım , anlayacağın hala top küpelerle geziyorum
Aslında önce bir tarafı deldirsek iyiymiş , en azından diğer tarafa rahat rahat yatabilirdikBen de ikincilerdeki küpeleri değiştirmiştim ama acı yapınca geri eskileri taktım. Hala ilk küpeler duruyor. Birkaç ay çıkarmayacağım ya. Yara olup kapansinlar istemiyorum.
Bugün uyusam da yarına ağrısı azalmış olsa diye bekliyorum resmen.
İkinciler böyle acımamıştı.
Evet ya.Aslında önce bir tarafı deldirsek iyiymiş , en azından diğer tarafa rahat rahat yatabilirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?