• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kulak deldirmek

Kulağımda 7 tane delik mevcut kıkırdak tragus dahil😶‍🌫️ 1 ay kesin dursun arada krem sürün küpeyi hafifçe oynatın antibiyotikli krem olabilir. 1 ay sonra deneyin yavaşça rahat çıkıyor mu diye çıkıyorsa cıkartın hemen başka takın 6 ay falan küpesiz bırakmazsanız kapanmaz birdaha.

Ağrısı çok oluyor mu nasıl bişey

BDE1DEB1-D363-4EF0-9B87-5458F960C695.jpeg

Ben geçen sene 3 tane deldirdim aynı anda. 2 ay küpeleri çıkarmadım. O küpeler titanyum olduğu için hem alerjik değiller hemde kapanmayı engelliyor. 5 gün hem ağrı için hemde küpe değişmek için erken. Ben 1 ay üstüne yatamadım bu arada

İltihaplanmadı da ben bir anda 3 tane delince haliyle baya ağrı oldu 🥹
Varya bu mesajlaşmayı hatırlıyorum, yarım saattir bu konuyu arıyorum bulamadım. İki dakika önce dedim ki herhalde ben rüya gördüm, ardından buldum.
Bulamasam gelip sana soracaktım biz böyle bir konuda konuştuk mu diye. 😂

Üçüncü delikleri açtırdım bugün. Çok fena ağrıyor ya. Aklıma bu konu geldi. Başıma vurdu ağrısı resmen, bir de gittim iki tarafı da aynı anda deldirdim. :olamaz:

Senin ağrılar geçti mi?

Varya bu mesajlaşmayı hatırlıyorum, yarım saattir bu konuyu arıyorum bulamadım. İki dakika önce dedim ki herhalde ben rüya gördüm, ardından buldum.
Bulamasam gelip sana soracaktım biz böyle bir konuda konuştuk mu diye. 😂

Üçüncü delikleri açtırdım bugün. Çok fena ağrıyor ya. Aklıma bu konu geldi. Başıma vurdu ağrısı resmen, bir de gittim iki tarafı da aynı anda deldirdim. :olamaz:

Senin ağrılar geçti mi?
😂😂😂😂

Benim hala kulaklarım ağrıyor , akıntı , iltihaplanma gibi birsey de yok . Küpeleri değiştirmiştim sanırım ondan oldu .
Hemen eski küpeleri geri taktım , anlayacağın hala top küpelerle geziyorum :olamaz:

😂😂😂😂

Benim hala kulaklarım ağrıyor , akıntı , iltihaplanma gibi birsey de yok . Küpeleri değiştirmiştim sanırım ondan oldu .
Hemen eski küpeleri geri taktım , anlayacağın hala top küpelerle geziyorum :olamaz:
Ben de ikincilerdeki küpeleri değiştirmiştim ama acı yapınca geri eskileri taktım. Hala ilk küpeler duruyor. Birkaç ay çıkarmayacağım ya. Yara olup kapansinlar istemiyorum.
Bugün uyusam da yarına ağrısı azalmış olsa diye bekliyorum resmen. 😂 😂
İkinciler böyle acımamıştı.

Ben de ikincilerdeki küpeleri değiştirmiştim ama acı yapınca geri eskileri taktım. Hala ilk küpeler duruyor. Birkaç ay çıkarmayacağım ya. Yara olup kapansinlar istemiyorum.
Bugün uyusam da yarına ağrısı azalmış olsa diye bekliyorum resmen. 😂 😂
İkinciler böyle acımamıştı.
Aslında önce bir tarafı deldirsek iyiymiş , en azından diğer tarafa rahat rahat yatabilirdik 🥲

Back