Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizima deldirdigimde 20 gun sonra cikarmistik ilk kupeleriKızlar kulağımı deldirdim ama küpe ne kadar süre sonra çıkmalı 5 gün oluyor deldireli
En az 1-2 ay kalmalı biliyorumKızlar kulağımı deldirdim ama küpe ne kadar süre sonra çıkmalı 5 gün oluyor deldireli
Kızım 15 gün sonra çıkardı kapandı tekrar
Tekrar deldirmek istiyormuş
Bu kızı anlamak mümkün değil
20 yaşına kadar kulağını deldirmedi
20 yaşında deldirdi 15 günlüğüne
Tekrar değer mi diyorum
4 tane deldirecem diyor
Nasıl olacaksa
Gereceğiz bakalım
anne kendi kendine söyleniyor
Konu sahibi 15 güne kadar kapanıyor tecrübeyle sabit
Kaç gün sonra o delik kalıcı oluyor bilmiyorum
bizimkimizi bize sormadan daha bebeyken deldirmişler
Bilmiyorum ya bazen diyorum keşke deldirseydik ama bazende diyorum bırak kendi istediği gibi yapsınYetişkinlikte delinen delikler kalici olmuyor sanirim. Benim kulaklarim bebeklikten delik ama ekstra 2 delik daha eklemiştim uzun surede küpe kullanmiştim ama buna rağmen kupe takmayinca olduğu gibi kapanmişlar. Tekrar deldirmedim bende. Bebekken delinmesi en doğrusu yoksa benim gibi delikleri kapananlar ya devamli kupe takmak zorunda kalir ya da zirt pirt deldirmek.
İyi ki deldirmişler bebekken, bir delikle bişey eksilmiyor, ileride küpe kullanmak istemeyen de kullanmaz kulak deliği disardan goze batan kotu gorunen bir şey degil. Çokta abartmamak lazim bazi seyleri
En az 1 ay dursun. Ama çıkarınca başka küpe tak kapanır yoksa. İlaçlı küpe onlar, steril oluyor iki üç ay rahat takarsın. Kızımın kulaklarını deldirdim 6 ay sonra değiştirdim küpesini. Küçüktü sakınca görmedim 6 ay aynı küpe dursa ne olacak sanki.Kızlar kulağımı deldirdim ama küpe ne kadar süre sonra çıkmalı 5 gün oluyor deldireli
Acisida var üstüne yatamiyorum annemler yorgan ignesiyle deldi bu kadar acimadiEn az 1-2 ay kalmalı biliyorum
İlaçlı küpe oldukları için
Geçer 1-2 güne acısı merak etmeAcisida var üstüne yatamiyorum annemler yorgan ignesiyle deldi bu kadar acimadi
İltihaplanmadı da ben bir anda 3 tane delince haliyle baya ağrı olduİltihaplanma durumu yok değil mi? Normalde geçmiş olması lazımdı o
Büyük cesaret olmuş. Geçer zamanla. Ben sıra sıra gidiyorum. Yakında 3.leri deldirecegim.İltihaplanmadı da ben bir anda 3 tane delince haliyle baya ağrı oldu
Bu bn bi defada olsun bitsin bnde 3 tane birden yapmıştımİltihaplanmadı da ben bir anda 3 tane delince haliyle baya ağrı oldu
Acı eşiğim düşük benim , canım kıymetliYapma ya bnm geçmiş zmn 2-3 gün ağrıdı geçmişti ağrı eşiğin düşük olabilir mi
Aynen ben de öyle yapım tek seferde olsun bitsin dedimBu bn bi defada olsun bitsin bnde 3 tane birden