• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kulak çınlamasına lazer tedavisi yaptıran var mı ?

thechemist

yeppa
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
83
3
298
daha çok gencim ve 5 yıldır kulagım çınlıyo. orta kulak iltihabı geçirmiştim çocukken. bilmiorm sebep o mu.. çok yüksek sesten inanılmaz rahatsız oluyorum, her gece mutlaka kulagım ötüyo. bu aralar daha sık duyuorm kulagımın sesini. kalp ritimlerimi duyuorm kulagımda. rüzgar esiomus gibi ama kalp ritimlerim şeklinde bi ses. çok sinir bozucu.. lazer tedavisi varmıs gazetelerde ilanları görüyorum ama yaptıran var mı ? bi de nereyi ve hangi doktoru önerirsiniz. 23 yaşındayım, öğretmen adayıyım. bu şekilde sınıfta da çok sinirim bozulur çünkü bu ses beni çok rahatsız edio ve gürültülü ortamlardan koşarak uzaklaşmak istiyorum.

arkadaşım aynı problemi bende yaşıyorumm ama malesef kulak çınlamasının tedavisi yokmuş. ve ben bunu buğün gittiğim doktordan öğrendim.bana işitme kaybın erken olmuş dediler neredeyse 4doktora gittim 2tanesi çok iyi uzman doktordu ki birisi yıllardır çocukluk doktorumdu onlarsa kesinlikle öyle birşey yok.stress sıkıntı yapar dediler..ki benim 2gündür 2kulagımda çınlıyo dün gece inanılmaz kötüydü uyuyamadım.sanırım bununla yaşamayı öğrenecez:((

arkadaşım aynı problemi bende yaşıyorumm ama malesef kulak çınlamasının tedavisi yokmuş. ve ben bunu buğün gittiğim doktordan öğrendim.bana işitme kaybın erken olmuş dediler neredeyse 4doktora gittim 2tanesi çok iyi uzman doktordu ki birisi yıllardır çocukluk doktorumdu onlarsa kesinlikle öyle birşey yok.stress sıkıntı yapar dediler..ki benim 2gündür 2kulagımda çınlıyo dün gece inanılmaz kötüydü uyuyamadım.sanırım bununla yaşamayı öğrenecez:((

ya sesleri bastıran maskeleyici bişeyler de varmıs ama henüz o kadar abartmadı çok şükür.

kulak çınlamaya basladıgında müzik falan acıcaz artık napalım :(

Canım benim babamda da var aynı şey:105: başlarda hiçbirşeye konsantre olamıyordu ama sonradan alıştı o sese.. Bir de gittiği doktor ona lazer cihazı vermişti ama bir süreden sonra cihaz için para istedi, çok kullanamadı o yüzden ama kullandığı zaman birazcık iyi geldiğini söylemişti. Kızlar çok çok geçmiş olsun ikinizde:105:

Back