Kulak çınlaması

ecrinnnnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
15
0
36
Antalya
slm arkadaslar kulagımdan bırden cınlama sesi geldi,o günden beri kendimi sessiz bir ortamda dinliyorum çınlama yok ama sankı kulagım cınlıyor yada beynımden tınnn dıye sesler gelıyormus gıbı oluyor.Kendımı dınlemeyınce gecıyor dınleyınce yıne baslıyor.Aklıma geldıgınde kendıme dıyorum bak gectı tekrar baslıyormus gıbı oluyor moralımı bozuyor ıcıme sıkıntılar gırıyor.6 ay antıdepresan kullandım o zamandan berı antıdepresandan nefret edıyorum ılacsız kendımce yenmek ıstıyorum ama bı ara gelıyor cok kotu oluyorum yıne eskı gunlere donecegım dıye esımede soyleyıp yuk olmak ıstemıyorum annesı hastanede yatıyor ne yapacagımı bılmıyorum kendımı mutsuz etmek ıcın herzaman bır sebep buluyorum....:97:

Kulaklıkla çok müzik dinliyorsan ya da çok sesli ortamlara giriyorsan çınlama yapar o durum.

Cınlama olsa ıcım gam yemeyecek cınlama yokkı sadece varmıs gıbı gelıyor dınledıgımde kendımı..takıntı olustu bende yıne sanırım
nasıl ustesınden gelecegım offfffffff

canım bir ara ben öğrenciyken final stresinden sanıyorum pat diye çın çın sesleri geldi kulağıma bekledim bekledim geçmedi...sessiz odaya geçtigim kimseyele konuşmadıgım anda kulak cınlamamı dinliyordum...
sonra kalktım doktora gittim ve sorun cıkmadı kulaklarımda..vertigo, baş dönmesi hastalığıymış... bakıldı o da yoktu...sonra devam etti aylarca ama ben umursamadım duymadım onu...kendi kendine geçti...strestendir kendini buna inandır ...takma kafana...ne düşünüp duruyorsun boşver gelecege bak umutlu ol...geçmiş olsun..

bu sanırım çağın yeni hastalığı.benim eşimde ve bi kaç arkadaşımda da var.eşim doktora gitti ama ilaç çözümdeğil.unutarak geçireceksin başka çaresi yok maaleseff.

bende panik atak var .... yaklsik 5 günden beri kulagimda bi cinlama var ve basim dönüyo ... bu arada baharin baslamasiyla beraber daha cok ataklar gecirmeye basladim sizde bahar depresyonu dedikleri psikolojik bozuklukleri etkiliyomu ?
cevap verirseniz cok mutlu olurumm

bahar depresyonu psikolojik bozuklukları etkiler.doktorunuza gitmenizi şiddetle öneririm.

kulak çınlamasından 5 gün hastanede yattım 10 tane serum yedim hastaneden çıktıktan sonra aynıları banada olmaya başladı beynimin içinden sesler geliyo çınlama gibi ama genelde sessizlikte kendimi dinlerken oluyo çok kötü uyutmuyor hiçççç

benimde sürekli kulagımda basınç oluyo pat diye bi ses geliyo ve sanki bütün sesleri kulagımın içinde duyuyomuş gibi oluyorum bi çok dr gittim testler yaptırdım hiç bişey yok diyolar psikolojik oldugunu söylüyorlar gercekten psikolojik olabilirmi çok kötü durumdayım hiç bişey yapamıyorum 9 aylık bebegim var ilgilenemiyorum ve devamlı oluyo herşekilde yemek yiyemiyorum su içemiyorum ne yapıcam bilmiyorum.

Bu son zamanlarda doktorların dilinde hep aynı şey sorununuz psikolojik olabilir diyorlar. İnsanın hissettiği rahatsızlıkları psikolojik diyip geçiştiriyorlar Bir süre insan kendinde sorun çıkmadığı için seviniyor rahatlıyor sonra tekrar edince bu sefer gerçekten insanın psikolojisi bozuluyor.Duygularından emin olamıyor yaşadığı sağlık sorunlarının gerçek olup olmadığını ayırt edemiyor . Psikolojiktir dese içi rahat etmiyor rahatsızım dese sefer ilk gittiğinde bişey çıkmadı diye çevredekileri inandıramıyor. Allah yardımcımız olsun.Nediyeyimmm:44:..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…