Çocuk Hastalıkları Kulak altında beze!!!!! Nolur yardım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Eyiryah1987

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
208
130
37
Kızlar merhaba 4 yaşında büyük bademcikli bir kızım var. Bir kaç gündür öksürüğü vardı balgamlı gibi ve hırıltılı. Sabah çocuk doktoruna gitmek için uyandığımızda boynunda tam kulak altı bademcik bölgesinde bir şişlik farkettim sorduğumda anne acıyor dedi. Ama bademcikleride şiş bu arada birde kanda enfeksiyon varmış doktor 7 tane iğne verdi ve beze için yarın sabah ultrason randevusu verdi. Çok moralim bozuldu beze kötü birşeyse diye. Doktor sonuca bakmadan bişey diyemem dedi. Bademciklerinden olabilir mi acaba? Başına gelen varmı acaba

yani elbette doktordan iyi bilecek değilim ama daha önce lenf bezi şişmesi için doktora gittiğimde ağrıyan şişliklerin kötü bir şey olmadığını söylemişti. boğaz enfeksiyonuna bağlı lenf bezi şişmiştir çok büyük ihtimal. umarim iyi çıkar sonuçlarınız

Benim kizimda o bezelerden birden fazla var. Enfeksiyon sonrasi olustu. 6 ayda 1 ultrasonla takip ediliyor. Asiri buyume dusmeyen ates surekli enfeksiyon hali olmadikca korkmayin dedi dr.. hatta bir hematoloji uzmani 6 ayda 1 takibe bile gerek yok dedi ama icimiz rahat etsin diye baktiriyoruz.

Benim kizimda o bezelerden birden fazla var. Enfeksiyon sonrasi olustu. 6 ayda 1 ultrasonla takip ediliyor. Asiri buyume dusmeyen ates surekli enfeksiyon hali olmadikca korkmayin dedi dr.. hatta bir hematoloji uzmani 6 ayda 1 takibe bile gerek yok dedi ama icimiz rahat etsin diye baktiriyoruz.
Merhabalar benim oglumun boynundada bu bezelerden var antibiyotiğe rağmen gitmedi bende direk onkolojiye gostermistim büyüme yoksa sıkıntı olmaz annesi enfeksiyona bagli dedi. Ama gecmeyince korktum ben sizinki antibiyotikle gecti mi acaba. Benim oglum acimadigini soyluyor

Merhabalar benim oglumun boynundada bu bezelerden var antibiyotiğe rağmen gitmedi bende direk onkolojiye gostermistim büyüme yoksa sıkıntı olmaz annesi enfeksiyona bagli dedi. Ama gecmeyince korktum ben sizinki antibiyotikle gecti mi acaba. Benim oglum acimadigini soyluyor
Hayir gecmedi. Acimaz zaten kizimda da aci agri yok. Ayrica gecmesi oyle antibiyotikle olan bir sey degil. Neredeyse 2 senedir var bizde doktor hic gecmeyedebilir dedi. Kan değerleri normal. Buyume yok.o yüzden sorun yok.

Hayir gecmedi. Acimaz zaten kizimda da aci agri yok. Ayrica gecmesi oyle antibiyotikle olan bir sey degil. Neredeyse 2 senedir var bizde doktor hic gecmeyedebilir dedi. Kan değerleri normal. Buyume yok.o yüzden sorun yok.
Cok teşekkür ederim icimi rahatlattiniz🙏 Bizimde buyume yok kan değerleri normal cok sukur

Çocukken benim boynum bezelerle doluydu. Büyüdükçe geçti. İstisnalar mutlaka vardır ama yaygın bir şey çocukluk çağında beze.

Kulak altında şişlik ve beze hafife alınmaması gereken bir şey. Bazen lösemi veya lenf kanserinin belirtisi bile olabilir

Canım bendede hep oluyor kulağımın arkasında, kaç kere doktora gittim. Vücutta enfeksiyon olduğu zaman lenf bezi şişiyormuş. Kendi kendine şişiyor sonra kendiliğinden kayboluyor bendeki.Benim bazen ağrıda yapar, bana merhem vermişti küçülmesi için o kadar. Çok geçmiş olsun 🤲💜

X