Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba iki ay önce iki kulagimda çok ağrıyordu acile gittim enfeksiyon kapmış dedi antibiyotik ağrı kesici vs verdi kullandım ama gecmedi daha sonra Kbb ye gittim geçmiş bir şey yok gayet iyi dedi ama hayla var gün içinde ağrı geliyor gidiyor iki aydır durum bu ne yapayım allahiskina bı fikir verin geçmiyor
İki sene tek kulağımdaki ağrı yanma ve basınç yüzünden dünya kadar doktor gezdim. En sonunda bir kbb doktoru çene ekleminden şüphelendi. Çekildiğim mr sonucunda sağ çene ekleminde kayma olduğu ortaya çıktı.
Banimde kaç aydır kulak yüz baş ağrım var tek taraflı doktor kaç iki tane doktor dişlerini çok sıkıyosun ve çenenden ses geliyo dedi gözüme başımın arkasına vuruyo ağrı tuttumu yutkunurken ağrıyan tarafımın boğazı acıyo ve geçmiyo ne yapmam lazım siz ne yaptınız boğazınızı acıtıyomuydu agrı sizinde
Merhaba sikayetleriniz gecti mi acaba neden oluyormuş benimde gecmeyen tek tarafli bogaz ve kulak agrim var o bölge yanagimda sis ve ne oldugunu bulamadilar cok zor durumdayin