Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yapsam ama okudum google dan kaynatın diyen var çiğ damlatn diyen var. Çok huysuz kuzumSoğan suyu iyi geliyormuş öyle duymuştum
Bilmeden hele ki kulaktan dolma bilgilerle tecrübesiz annelere bilgi verirseniz anne çocuğuna fayda sağlayacak diye geri dönüşü olmayan zararlar verebilir . Soğan suyu asit içeriklidir bırakın 6 aylık bebeği yetişkin insanın kulak zarını bile deler . Cahil dayanılacak bir cağda yaşamıyoruz konuşurken elinize aldığınız o telefondan google araması ile durumlarım sonuçlarını araştırın .Soğan suyu iyi geliyormuş öyle duymuştum
Sizin fikrinizden banane. Konuşmamdan sizene. İstediğimi yazarım. Siz kimsiniz kiBilmeden hele ki kulaktan dolma bilgilerle tecrübesiz annelere bilgi verirseniz anne çocuğuna fayda sağlayacak diye geri dönüşü olmayan zararlar verebilir . Soğan suyu asit içeriklidir bırakın 6 aylık bebeği yetişkin insanın kulak zarını bile deler . Cahil dayanılacak bir cağda yaşamıyoruz konuşurken elinize aldığınız o telefondan google araması ile durumlarım sonuçlarını araştırın .
Aaaaaa bu hpv için de elma sirkesi kullanıyormusuz bakın bunuda sizden öğrendim asitli değil miydi o neyse siz daha iyi biliyorsunuzBilmeden hele ki kulaktan dolma bilgilerle tecrübesiz annelere bilgi verirseniz anne çocuğuna fayda sağlayacak diye geri dönüşü olmayan zararlar verebilir . Soğan suyu asit içeriklidir bırakın 6 aylık bebeği yetişkin insanın kulak zarını bile deler . Cahil dayanılacak bir cağda yaşamıyoruz konuşurken elinize aldığınız o telefondan google araması ile durumlarım sonuçlarını araştırın .
Tıbbi şekilde ÇÖZÜMÜ BULUNMAMIŞ BIR PROBLEM IÇIN ALTERNATIF TIP KULLANILABILIR . ayrıca elma sirkesi doğal salisilik asit içerir verilen yardımcı ilaçların etken maddesi de saf salisilik asittir . Ama 6 aylık bebeğin kulağına sogan suyu sıkmak alternatif tıp değil cehalettir . Siz cevabınızı açık şekilde aldınızAaaaaa bu hpv için de elma sirkesi kullanıyormusuz bakın bunuda sizden öğrendim asitli değil miydi o neyse siz daha iyi biliyorsunuzpropolis de tavsiye ediyorsunuz değil doktor hanım
Sizin fikrinizden banane. Konuşmamdan sizene. İstediğimi yazarım. Siz kimsiniz ki
Aaaaaa bu hpv için de elma sirkesi kullanıyormusuz bakın bunuda sizden öğrendim asitli değil miydi o neyse siz daha iyi biliyorsunuzpropolis de tavsiye ediyorsunuz değil doktor hanım
Ciddi misiniz neyse sizi kaile almıyorumTıbbi şekilde ÇÖZÜMÜ BULUNMAMIŞ BIR PROBLEM IÇIN ALTERNATIF TIP KULLANILABILIR . ayrıca elma sirkesi doğal salisilik asit içerir verilen yardımcı ilaçların etken maddesi de saf salisilik asittir . Ama 6 aylık bebeğin kulağına sogan suyu sıkmak alternatif tıp değil cehalettir . Siz cevabınızı açık şekilde aldınız
Lütfen önce prezarvayif kullanın buda size cevap bakın sizin kadar kendimi parçalamadım ben az ve öz kullanırım kelimelerimi Degerli dir çünküHa ayrıca yazdığım yazıda BIRKAC ALANDA FARKLI BRANŞTA DOKTORA GIDEREK ALDIĞIM TEDAVILERIN SONUÇ VERMEDIGINI okumuş olmanız gerekirdi . Yanlışınızın arkasında durmak adına boş yere karalamaya çalışmayın . Bu yazıyı okuyan her kişi mevzunun sizin tarafınızda ne derece yanlış olduğunu açıkça anlayacaktır. Doktor varken tıp varken bilim varken cahil kalmak sizin probleminiz . Propolis için yaptığınız yoruma da yazımda cevap vermiştim ama belli ki okuduğunuzu da anlamıyorsunuz . Hatırlatayım ÜLKEMIZDE BULUNAN SAYGIN BIR ÜNIVERSİTENIN PROPOLIS UZERINE YAPTIĞI ÇALIŞMAYA DENK GELDIM ONDAN SONRA BUNA KARAR VERDIM . bilmiyorsanız onu da söyleyeyim üniversitelerde bilim yapılır . Gerekli şekilde çok sağlam cevap aldınız cehaletinizin arkasında durup kendinizi daha fazla rezil etmeyin . Siz gider kendi çocuğunuzun kulağına sogan suyu sıkarsınız
terbiyesizCiddi misiniz neyse sizi kaile almıyorum
Lütfen önce prezarvayif kullanın buda size cevap bakın sizin kadar kendimi parçalamadım ben az ve öz kullanırım kelimelerimi Degerli dir çünkühoşça kullanın