• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kulağımdan gelen nabız sesi uğultu.

yagmuristan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2025
4
0
1
34
Merhaba hanımlar, sağ kulağımda geçmek bilmeyen bir nabız sesi var kbb doktoruna gittim anksiyete için ilaç verdi fakat geçmiyor, bildiğiniz Gece sessizlikte bu sesi kulağımda uğultulu şekilde duyuyorum nabzım sanki kulağımda atıyor, allah rızası için çare bulan biri yazabilir mi ya da aynı durumu yaşayan var mı?

Merhaba hanımlar, sağ kulağımda geçmek bilmeyen bir nabız sesi var kbb doktoruna gittim anksiyete için ilaç verdi fakat geçmiyor, bildiğiniz Gece sessizlikte bu sesi kulağımda uğultulu şekilde duyuyorum nabzım sanki kulağımda atıyor, allah rızası için çare bulan biri yazabilir mi ya da aynı durumu yaşayan var mı?
Ben aynısını yaşıyorum. Bende panik atak ve anksiyete var ondan kaynaklanıyormuş. Stresli olduğum zamanlar duyuyorum o sesi

Ben aynısını yaşıyorum. Bende panik atak ve anksiyete var ondan kaynaklanıyormuş. Stresli olduğum zamanlar duyuyorum o sesi
Doktorda bana aynısını dedi ama hatta sakinleştirici ilaç verdi, tamamen kesmiyor mu bir şey süreyim edeyim ya delirtcek beni bu ses gece sessizliğinde nabzımı kulağımda hissetmekten bıktım, senin geçti mi canım

Back