Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annemde tansiyonu yükselince oluyorYaklaşık 2,5 aydır kulağımda nabız sesi ara ara vızıldamaya dönen bi ses duyuyorum benzer şikayete sahip yaşayan cvar mı?
Geçti mi
Gerçekten mi doktor bana psikolojik dedi ilaç verdiBen varım Dr gittim geçmedi
Annemde tansiyonu yükselince oluyor
Ne zamandan beri varBen varım Dr gittim geçmedi
Troid normal kan testinde çıkıyor muTiroidleriniz normal mi? Annemin ne zaman tsh'si yükselse kulağımda gümgüm ses duyuyorum diyor
Çıkıyor olması lazım ama emin değilim tsh olarak bakılıyorTroid normal kan testinde çıkıyor mu
Normalmiş en son ki kan testimdeÇıkıyor olması lazım ama emin değilim tsh olarak bakılıyor
Uzun yıllardır 30lu yaşlarda tansiyon başlamış o zamandan beri varNe zamandan beri var
Benim bütün değerlerim normalUzun yıllardır 30lu yaşlarda tansiyon başlamış o zamandan beri var
KBB baktırdım bi şey görünmüyorOrta kulak iltihabından tek kulağım tıkanmış. Dışardan sesleri duyamadığım için kafamın iç seslerini duyuyordum. İltihap doktor muayenesindde görüldü ağrı yoktu. Kulak doktoruna gidin
iltihap geçince düzeldi
Merhaba acaba bir anda mı oldu şu an nasılsınız?Yaklaşık 2,5 aydır kulağımda nabız sesi ara ara vızıldamaya dönen bi ses duyuyorum benzer şikayete sahip yaşayan cvar mı?
Geçti mi
Peki üst solunum yolundan sonra mı gerçekleşti ? Nasıl oldu ağrınız oldu mu?Orta kulak iltihabından tek kulağım tıkanmış. Dışardan sesleri duyamadığım için kafamın iç seslerini duyuyordum. İltihap doktor muayenesindde görüldü ağrı yoktu. Kulak doktoruna gidin
iltihap geçince düzeldi
ağrım olmadı. üst solunum yolu enfeksiyonu vardı burnumu tuzlu su ile temizlerken kukağıma su kaçırmışımPeki üst solunum yolundan sonra mı gerçekleşti ? Nasıl oldu ağrınız oldu mu?