- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Bana da oluyor öyle. Mesela bir ara 'o sen olsan bariiiiiiiii' diye uykumda, uyandığımda, otururken sürekli aklımdaydı eheh..
Ben de hop hop cevap vereyim, bir derdim var bölümüne uygun olmayan konuları şikayet et butonuna basarak bildireceksiniz, bildirmezseniz biz konudan haberdar olamaz, içeriğini bilemeyiz, bu konu daha bugün bildirilmiş ve gördüğünüz üzere taşıdık, bakınız bdv de değil artık.Kulağımda rap sesi diye başlık açsam
Hop taşınır
Hop taşlanır
Hop banlanırım
Bu şimdi 24 saattir dert ve bu bölümde yeri var öyle mi?
Hastalık bölümüne taşınmadı
Dini içrerik öyle mi?
İşte etiket yapıyorum
Sevmediğimi yapıyorum.
Cevap da bekliyorum
Mune Kazen
Çok ateşli yazmışım, kavga çıkarır o mesaj
Yanlış anlaşılmasın
Yazım dilim öyle.
:) gülen yüzümü eksik etmem
Tabi şikayetimi yapıp, derdimi yazdım :)Ben de hop hop cevap vereyim, bir derdim var bölümüne uygun olmayan konuları şikayet et butonuna basarak bildireceksiniz, bildirmezseniz biz konudan haberdar olamaz, içeriğini bilemeyiz, bu konu daha bugün bildirilmiş ve gördüğünüz üzere taşıdık, bakınız bdv de değil artık.
Sizin konular hop taşınır hop uyarı alırsınız, şikayet et butonuna basılarak bu konu bdvye ait değil gerekçesiyle bildirilmiştir, biz de taşımışızdır, kurallar gereği de konu dışı uyarısı vermişizdir.
Konu anlaşılmış mıdır acaba? Ne yapıyormuşuz Bir Derdim Var bölümüne uygun olmayan konuları "Şikayet Et" butonuna basarak bildiriyormuşuz.
Çünkü Mune bir tek bir derdim var bölümüne bakmıyormuş, bir sürü bölümle ilgilenmesi gerekiyor, siteyle ilgili sorunları dile getiren özel mesajları yanıtlıyor, kötü içerik raporlarına bakıyormuş
O zaman bir derdim var bölümüne uygun olmayan konuları bildirirseniz sevinirim efendim :) sonra benim konum taşındı, falancanın ki neden taşınmadı diyorsunuz, bildirmezseniz konuları takip edip hangisi uygun hangisi değil bilemem, espri bir yana da cidden ilgilenilmesi gereken çok işlem oluyor, kötü içerik raporları bizim elimiz ayağımız o yüzden.Tabi şikayetimi yapıp, derdimi yazdım :)
Kuralları biliyorum ben
EvetO zaman bir derdim var bölümüne uygun olmayan konuları bildirirseniz sevinirim efendim :) sonra benim konum taşındı, falancanın ki neden taşınmadı diyorsunuz, bildirmezseniz konuları takip edip hangisi uygun hangisi değil bilemem, espri bir yana da cidden ilgilenilmesi gereken çok işlem oluyor, kötü içerik raporları bizim elimiz ayağımız o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?