• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kulağımdaki ezan sesi...

Kulağımda rap sesi diye başlık açsam
Hop taşınır
Hop taşlanır
Hop banlanırım

Bu şimdi 24 saattir dert ve bu bölümde yeri var öyle mi?
Hastalık bölümüne taşınmadı
Dini içrerik öyle mi?

İşte etiket yapıyorum
Sevmediğimi yapıyorum.

Cevap da bekliyorum
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Kazen Kazen

Çok ateşli yazmışım, kavga çıkarır o mesaj
Yanlış anlaşılmasın
Yazım dilim öyle.

:) gülen yüzümü eksik etmem

Bana bazen galipten sesler gelıyo . Genellikle adımı söyluyolar :rolleyes::KK8:

Aşırı dozda İslam'a maruz kalmışsınız.
Annemle zaman geçirince ben de öyle oluyorum :KK70:

Son düzenleme:
Bence o ezan sesi değil bir çeşit uğultu..
Arada bana da oluyor. Sela mı diye düşünüp dinliyorum da gecenin bir vakti sela olmaz..
Belki evlerden birinde kuran dinleniyordur..

Bende gece yatınca kafamın icinde erkek kadın coluk cocuk herkes konusuyor Bı susun da uyuyak bile diyorum yanı Sıyırdım ben zaten o kesin de..

Telefondan birileri açmıştır. Bazen ben de açıyorum :) ama sesini kısıyorum tabi de komşularınız falan açmış olabilir yani.

Kulağımda rap sesi diye başlık açsam
Hop taşınır
Hop taşlanır
Hop banlanırım

Bu şimdi 24 saattir dert ve bu bölümde yeri var öyle mi?
Hastalık bölümüne taşınmadı
Dini içrerik öyle mi?

İşte etiket yapıyorum
Sevmediğimi yapıyorum.

Cevap da bekliyorum
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Kazen Kazen

Çok ateşli yazmışım, kavga çıkarır o mesaj
Yanlış anlaşılmasın
Yazım dilim öyle.

:) gülen yüzümü eksik etmem
Ben de hop hop cevap vereyim, bir derdim var bölümüne uygun olmayan konuları şikayet et butonuna basarak bildireceksiniz, bildirmezseniz biz konudan haberdar olamaz, içeriğini bilemeyiz, bu konu daha bugün bildirilmiş ve gördüğünüz üzere taşıdık, bakınız bdv de değil artık.

Sizin konular hop taşınır hop uyarı alırsınız, şikayet et butonuna basılarak bu konu bdvye ait değil gerekçesiyle bildirilmiştir, biz de taşımışızdır, kurallar gereği de konu dışı uyarısı vermişizdir.

Konu anlaşılmış mıdır acaba? Ne yapıyormuşuz Bir Derdim Var bölümüne uygun olmayan konuları "Şikayet Et" butonuna basarak bildiriyormuşuz.

Çünkü Mune bir tek bir derdim var bölümüne bakmıyormuş, bir sürü bölümle ilgilenmesi gerekiyor, siteyle ilgili sorunları dile getiren özel mesajları yanıtlıyor, kötü içerik raporlarına bakıyormuş Hoppa

Bazen benim de kulağıma geliyor öyle ezan sesi
Anneme sorduğumda bana da öyle geliyor demişti.
Korkulacak bir durum yok bence.

Ben de hop hop cevap vereyim, bir derdim var bölümüne uygun olmayan konuları şikayet et butonuna basarak bildireceksiniz, bildirmezseniz biz konudan haberdar olamaz, içeriğini bilemeyiz, bu konu daha bugün bildirilmiş ve gördüğünüz üzere taşıdık, bakınız bdv de değil artık.

Sizin konular hop taşınır hop uyarı alırsınız, şikayet et butonuna basılarak bu konu bdvye ait değil gerekçesiyle bildirilmiştir, biz de taşımışızdır, kurallar gereği de konu dışı uyarısı vermişizdir.

Konu anlaşılmış mıdır acaba? Ne yapıyormuşuz Bir Derdim Var bölümüne uygun olmayan konuları "Şikayet Et" butonuna basarak bildiriyormuşuz.

Çünkü Mune bir tek bir derdim var bölümüne bakmıyormuş, bir sürü bölümle ilgilenmesi gerekiyor, siteyle ilgili sorunları dile getiren özel mesajları yanıtlıyor, kötü içerik raporlarına bakıyormuş Hoppa
Tabi şikayetimi yapıp, derdimi yazdım :)
Kuralları biliyorum ben

Konun taşındığı yeri şimdi fark ettim
Mune
Harika bir detaysın admin abla :)))

Tabi şikayetimi yapıp, derdimi yazdım :)
Kuralları biliyorum ben
O zaman bir derdim var bölümüne uygun olmayan konuları bildirirseniz sevinirim efendim :) sonra benim konum taşındı, falancanın ki neden taşınmadı diyorsunuz, bildirmezseniz konuları takip edip hangisi uygun hangisi değil bilemem, espri bir yana da cidden ilgilenilmesi gereken çok işlem oluyor, kötü içerik raporları bizim elimiz ayağımız o yüzden.

O zaman bir derdim var bölümüne uygun olmayan konuları bildirirseniz sevinirim efendim :) sonra benim konum taşındı, falancanın ki neden taşınmadı diyorsunuz, bildirmezseniz konuları takip edip hangisi uygun hangisi değil bilemem, espri bir yana da cidden ilgilenilmesi gereken çok işlem oluyor, kötü içerik raporları bizim elimiz ayağımız o yüzden.
Evet
Çok kere yazdın bunu senelerdir
Benim ilk olarak yaptığım rapor etmek
Ama, ilk mesajda da belirttim ya
Ha demeye kalmıyor taşınıyor
Diğerleri 24 saat aşkın duruyor
Çok şikayet önceliklidir tabi orası ayrı
Ben o akşam buna takılmışım yazmışım işte
Ama er ya da geç
Sonuca bağlanıyor :))
İyi çalışmalar
İyi sabahlar