- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 31
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Psikolojiktir muhtemelen. Arada oluyor diyorsun ilk degil yani. Bir sarkinin aklimiza takilip kafamizda surekli donmesi gibi birsey oldugunu dusunuyorum.Suan saat 01.47 ve ben kulagimda disardan uzaktan gelen bir ezan sesi isitiyorum ..dikkatli dinleyincr kesiliyor hayal duyuyorum gibi oliyor..ama suan kulagimda hem sela hem ezan sesi var...sanki beynimin icinden geliyor cok.tuhaf...arada oliyor bu..ama suan uzaklardan biyerden resmen ezan dinliyorum..hem cok huzurluyum hem.korkuyorum.neednse..bitip.bitip yeniden basliyor resmen...bunu yasayan oliyormu arkadaslar.
Suan saat 01.47 ve ben kulagimda disardan uzaktan gelen bir ezan sesi isitiyorum ..dikkatli dinleyincr kesiliyor hayal duyuyorum gibi oliyor..ama suan kulagimda hem sela hem ezan sesi var...sanki beynimin icinden geliyor cok.tuhaf...arada oliyor bu..ama suan uzaklardan biyerden resmen ezan dinliyorum..hem cok huzurluyum hem.korkuyorum.neednse..bitip.bitip yeniden basliyor resmen...bunu yasayan oliyormu arkadaslar.
Ay bu bana da oluyor ara ara... kafamdan atamıyorum çok uzun bi süre. Nefret ettim artık şarkıdan.Bana da oluyor öyle. Mesela bir ara 'o sen olsan bariiiiiiiii' diye uykumda, uyandığımda, otururken sürekli aklımdaydı eheh..
Suan saat 01.47 ve ben kulagimda disardan uzaktan gelen bir ezan sesi isitiyorum ..dikkatli dinleyincr kesiliyor hayal duyuyorum gibi oliyor..ama suan kulagimda hem sela hem ezan sesi var...sanki beynimin icinden geliyor cok.tuhaf...arada oliyor bu..ama suan uzaklardan biyerden resmen ezan dinliyorum..hem cok huzurluyum hem.korkuyorum.neednse..bitip.bitip yeniden basliyor resmen...bunu yasayan oliyormu arkadaslar.
BenSuan saat 01.47 ve ben kulagimda disardan uzaktan gelen bir ezan sesi isitiyorum ..dikkatli dinleyincr kesiliyor hayal duyuyorum gibi oliyor..ama suan kulagimda hem sela hem ezan sesi var...sanki beynimin icinden geliyor cok.tuhaf...arada oliyor bu..ama suan uzaklardan biyerden resmen ezan dinliyorum..hem cok huzurluyum hem.korkuyorum.neednse..bitip.bitip yeniden basliyor resmen...bunu yasayan oliyormu arkadaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?