Grip gibi birşey oldum ne oldum bende bilmiyorum fakat Kulağım Ağrıyor, acıyor arada kaşınıyor Bulduğumuz ilçede Devlet hastanesi var ama doktor yok malesef...
Çözüm Önerisi Alayım gece gece belki Rahatlar uyurum
Batıdayız ama Doktorumuz yok Sağlık Hizmeti yok Yıllardır Doktorumuz yok.. İsyan edicem Artık.
Grip gibi birşey oldum ne oldum bende bilmiyorum fakat Kulağım Ağrıyor, acıyor arada kaşınıyor Bulduğumuz ilçede Devlet hastanesi var ama doktor yok malesef...
Batıdayız ama Doktorumuz yok Sağlık Hizmeti yok Yıllardır Doktorumuz yok.. İsyan edicem Artık.
Aaaaa aynı biz bizde batıdayiz ama en yakın hastaneye gitmek için 4 vasıta gerekli yaşadığım ilçede hastane var ama içinde doktor yok
Kulağınız için tavsiyem yok malesef keşke olsa da yardımcı olabilsem
Ortakulak iltihabı, Iki defa cok şiddetli yasamisligim var. Normal antibiyotik kesmemisti, beş gün igne+ kafa buuyklugunde antibiyotik icmistim.
ilerleyen süreçte cok pis baş dönmesi yapabilir, korkmayin.
Aile hekiminiz yok mu? ona gidin, antibiyotik vercektir.
Ortakulak iltihabı, Iki defa cok şiddetli yasamisligim var. Normal antibiyotik kesmemisti, beş gün igne+ kafa buuyklugunde antibiyotik icmistim.
ilerleyen süreçte cok pis baş dönmesi yapabilir, korkmayin.
Aile hekiminiz yok mu? ona gidin, antibiyotik vercektir.