S satlas Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2012 22 0 86 Bursa 27 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi satlas #1 Arkadaşlar kulağa tüp taktıranlar varmı ? Kulak tüpü yetişkinlerde polikliniklerdemi takılıyor yoksa ameliyat hanedemi Ayrıca tüp takılması sonrası işitmenizde zayıflama oldumu ? Tüp düştükten sonra zar deliği kapanmama gibi durumlar oluştumuı
Arkadaşlar kulağa tüp taktıranlar varmı ? Kulak tüpü yetişkinlerde polikliniklerdemi takılıyor yoksa ameliyat hanedemi Ayrıca tüp takılması sonrası işitmenizde zayıflama oldumu ? Tüp düştükten sonra zar deliği kapanmama gibi durumlar oluştumuı
A AyseFilizza Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Eylül 2015 78 12 3 48 30 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi satlas #2 satlas .!.: Arkadaşlar kulağa tüp taktıranlar varmı ? Kulak tüpü yetişkinlerde polikliniklerdemi takılıyor yoksa ameliyat hanedemi Ayrıca tüp takılması sonrası işitmenizde zayıflama oldumu ? Tüp düştükten sonra zar deliği kapanmama gibi durumlar oluştumuı Genişletmek için tıkla... Ben geçen sene Özel Kadıoğlu Hastanesinde taktırdım, doktor Cemal Gümrü taktı, işitmemde hiç kaybolma olmadı. Tüpüm düşmüş, zar deliğim kapanmış. Çok memnun kaldım yani anlayacağın, doktorumu öneririm sana da kesinlikle
satlas .!.: Arkadaşlar kulağa tüp taktıranlar varmı ? Kulak tüpü yetişkinlerde polikliniklerdemi takılıyor yoksa ameliyat hanedemi Ayrıca tüp takılması sonrası işitmenizde zayıflama oldumu ? Tüp düştükten sonra zar deliği kapanmama gibi durumlar oluştumuı Genişletmek için tıkla... Ben geçen sene Özel Kadıoğlu Hastanesinde taktırdım, doktor Cemal Gümrü taktı, işitmemde hiç kaybolma olmadı. Tüpüm düşmüş, zar deliğim kapanmış. Çok memnun kaldım yani anlayacağın, doktorumu öneririm sana da kesinlikle