Malesef o da işe yaramadı . Karbonatlı suda da beklettimLeke çıkarıcıda bekletseniz biraz?
O zaman yavaş yavaş dolabı yenileyeceksiniz.Malesef o da işe yaramadı . Karbonatlı suda da beklettim
Lavanta yağı filan dökseniz diyecem de o da siner mi bilmiyorum. Uçucu çünkü. Dolaplarınıza kahve koyabilirsiniz. Bi de arabalara asılan kokulardan koyabilirsiniz hangisini isterseniz.Kurtuluş yok yani
Kahveyi duymamıştım hiç onu da bı deneyimLavanta yağı filan dökseniz diyecem de o da siner mi bilmiyorum. Uçucu çünkü. Dolaplarınıza kahve koyabilirsiniz. Bi de arabalara asılan kokulardan koyabilirsiniz hangisini isterseniz.
Bize de uyuz teşhisi kondu tüm haftasonu hatta şu anda da kremliyiz yarın yikanqcagizMerhaba daha önce uyuz tedavisi için kükürtlü bir karışım hazırlanmıştı eczanede yararını gördük kolay atlattık fakat bütün eşyalarımız giysilerimiz kötü bir kokuya barındı. Ne yaptıysam geçmiyor defalarca yıkadım deterjan değiştirdim ama kötü koku kalıyor başına gelen var mi? Nasıl geçer bu koku
Kükürt kokusu öyle kötü bir koku değil aslında çok mu rahatsız etti siziMerhaba daha önce uyuz tedavisi için kükürtlü bir karışım hazırlanmıştı eczanede yararını gördük kolay atlattık fakat bütün eşyalarımız giysilerimiz kötü bir kokuya barındı. Ne yaptıysam geçmiyor defalarca yıkadım deterjan değiştirdim ama kötü koku kalıyor başına gelen var mi? Nasıl geçer bu koku
Ben uydurdum. Parfüm koklarken filan bulundururlar ya şu cakmacı markalar kokular karışınca kahve koklar drvam edersiniz. Hem çok severim kahve içmeyi de kokusunu da ben giysilerim kahve koksa mutlu olurum.Kahveyi duymamıştım hiç onu da bı deneyim
Eczaneden bir karışım kremi yazdı kükürtlü. Dört gün kullandık bir hap yazdı eşim onu da içti ben emzirdigim için sadece kremlendim bebeğime de ekstra bir damla yazdı. Benden sana tek tavsiye kremli iken giydigin kıyafetleri ayrı yıka yoksa hepsi kokuyor . Bizden sonra annemde kullandı annemin kıyafetleri de çok kötü kokuyor. Ben zaten her yıkamada Sirke kullanırdım hala kullanıyorum.ama onunda bir etkisi oldu diyememBize de uyuz teşhisi kondu tüm haftasonu hatta şu anda da kremliyiz yarın yikanqcagizsalgın varmış siz nasıl atlattiniz bilgi verir misiniz?
Bu arada eşyaları beyaz sirke ile yıkayın makinenin yumuşatıcı gözüne koyun kokuyu kesiyor.
Sanırım yıkanınca kıyafetleri farklı kokuttu sürerken kötü bir kokusu yoktu yıkamadan çıkan kıyafetler kötü koktu. Hatta şöyle soyleyim eşyalar kuruyor mesela ertesi gün giyiyorum başta bişey yok biraz hareket ettiğimizde terledigimizde falan o kötü koku yayılıyorKükürt kokusu öyle kötü bir koku değil aslında çok mu rahatsız etti sizi
Kahve kesesi koyulabilir dolaba falan bir deneyeceğim belki güzel bir fikir uydurmuş olabilirsinizBen uydurdum. Parfüm koklarken filan bulundururlar ya şu cakmacı markalar kokular karışınca kahve koklar drvam edersiniz. Hem çok severim kahve içmeyi de kokusunu da ben giysilerim kahve koksa mutlu olurum.
Artık çok geç olamaz hepsi aynı anda yıkandıEczaneden bir karışım kremi yazdı kükürtlü. Dört gün kullandık bir hap yazdı eşim onu da içti ben emzirdigim için sadece kremlendim bebeğime de ekstra bir damla yazdı. Benden sana tek tavsiye kremli iken giydigin kıyafetleri ayrı yıka yoksa hepsi kokuyor . Bizden sonra annemde kullandı annemin kıyafetleri de çok kötü kokuyor. Ben zaten her yıkamada Sirke kullanırdım hala kullanıyorum.ama onunda bir etkisi oldu diyemem
Bebeğim hastanede yatmıştı bir dönem orda yakalandigimiz biseydi . Eve geldikten sonra biraz pipirikli halde olduğumdan çabuk farketmistim.cok ekstra bişey yapmamıştım. Ama doktorumun talimatlarını birebir yaptım dört gün de tertemiz kurtulduk şükürArtık çok geç olamaz hepsi aynı anda yıkandıbu arada bu kükürtlü kremi bana da verdi Dr. Başka bişey yaptınız mı demek istedim ? Ben tüm halıları kaldırıp yıkatıp bir odaya koyayım 1 ay halısız takılalım diyorum . Tüm kıyafetleri falan yikayacagim ama 1 yılda zor atlatanlari okudum. Korktum ppffhjkl