• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuduz bulasir mi?

ilgim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
152
73
318
Iyi geceler güzeller. Balkonda çamaşır toplarken elime kahverengi bok gibi bisey bulaştı. Çatıda yarasalar var. Balkona vs boklari düşüyor. Acaba yarasa pisliğimi bulaştı elime ki büyük ihtimalle öyle.
Elimi domestosla yıkadım, sabunladım. Amaaa ne bileyim yaa korkuyorum. Isırılma ile bulasir diye duydum ama. Sonuçta bokunda da vücut salgısı vardir.
Ne bileyim hasteneye gitsem yarin araştırma hastanesi bakıyor bu işlere bu şehirde. Yoksa sadece kendi kuruntum mu? Okutan ve cevap verecek herkese şimdiden çok teşekkür ederim. Iyi geceler..

Iyi geceler güzeller. Balkonda çamaşır toplarken elime kahverengi bok gibi bisey bulaştı. Çatıda yarasalar var. Balkona vs boklari düşüyor. Acaba yarasa pisliğimi bulaştı elime ki büyük ihtimalle öyle.
Elimi domestosla yıkadım, sabunladım. Amaaa ne bileyim yaa korkuyorum. Isırılma ile bulasir diye duydum ama. Sonuçta bokunda da vücut salgısı vardir.
Ne bileyim hasteneye gitsem yarin araştırma hastanesi bakıyor bu işlere bu şehirde. Yoksa sadece kendi kuruntum mu? Okutan ve cevap verecek herkese şimdiden çok teşekkür ederim. Iyi geceler..
Ne kadar bk yazmışsınız bi an burnuma koktu 😂
Dışkı denir pislik denir ne bileyim açık açık bk yazmak acayip geldi.
Elinizde yara yoksa salgısı derinin altına geçene kadar yıkamışsınız zaten ki dışkısından kuduz geçmez diye biliyorum.
Domestos daha zararlı diğer arkadaşın dediği gibi

Ne kadar bk yazmışsınız bi an burnuma koktu 😂
Dışkı denir pislik denir ne bileyim açık açık bk yazmak acayip geldi.
Elinizde yara yoksa salgısı derinin altına geçene kadar yıkamışsınız zaten ki dışkısından kuduz geçmez diye biliyorum.
Domestos daha zararlı diğer arkadaşın dediği gibi

Özür dilerim yaa dışkı demek nedense hiiiç aklıma gelmedi. Çok korkunca😭

Kuduz ısırmayla bulaşır , kuduz hayvanlar tarafından her yarasada kuduz diyemeyiz,içiniz rahat olsun

Yanlış biliyorsunuz. Sadece ısırmayla bulaşmaz. Örneğin, kuduz bir kedi tırmalarsa ve öncesinde patisini yaladıysa bulaşabilir.

Her b.ku söylemek zorunda mısınız 😜 neyse bi bilgim yok ama kuduz aşısı var eskisi gibi yokluk yok şükür. Bi de benim bildiğim yarasalar karanlık sessiz yerlerde yaşar sizinki evin balkonunda napıyomuş?

Çok b.k tan bir durum olunca heyecanla böl keseden yazmışım.

Elinizde açık yara veya kesik vs var mıydı?

Kuduz açık yaradan ,kan ya da salya ile bulaşır ,dışkı ile olmaz,elinizde kesik yokda sorun yok,tente gibi bişi yaptırın balkonun üstüne çoksa hoş durur

Kuduz açık yaradan ,kan ya da salya ile bulaşır ,dışkı ile olmaz,elinizde kesik yokda sorun yok,tente gibi bişi yaptırın balkonun üstüne çoksa hoş durur
Aslında bir parmagimda kesik varda ama ona bulastirmadan domestos ve sabunla yıkadım.

Back
X