- 9 Ocak 2018
- 675
- 1.821
- Konu Sahibi kumandapili
Merhabalar, arkadaşımın 2 yaşındaki çocuğunun elini parkta kedi tırmalamış yaklaşık iki gün önce. Çok kanama olmamış ve derin bir yara yok. Aşı yaptırılmalı mı? Teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 ay once 1 bucuk yasindaki oglumun basina ayni sey geldi. cizik vardi ve hafif kanadi. ben riske atmak istemedim. acile goturdum ve asisini yaptirm. 3 doz daha tamamlanarak toplam 4 doz asi yapiliyor. dusuk bir ihtimal de olsa kediden de kuduz kapiliyormus. brnce arkadasiniz riske atmasin. asinin yan etkisini gormedik. hatta oglumun asiri sekilde istahi acildi asidan sonra tabi 3 hafta surdu bu istah acilma durumu, sonra yine eski istahsiz gunlerimize geri dondukMerhabalar, arkadaşımın 2 yaşındaki çocuğunun elini parkta kedi tırmalamış yaklaşık iki gün önce. Çok kanama olmamış ve derin bir yara yok. Aşı yaptırılmalı mı? Teşekkürler
doktor 3 yil koruyuculugu var dedi bizeYaptırın benim oğlumu da geçen hafta tırmaladı doktor pek vaka görmüyoruz ama güvenli tarafta kalalım dedi yaptırdık 4 dozun sonuncusu kaldı. Aşı 6 ay koruyor
Evet yaptırmalı. Rica ederim.Merhabalar, arkadaşımın 2 yaşındaki çocuğunun elini parkta kedi tırmalamış yaklaşık iki gün önce. Çok kanama olmamış ve derin bir yara yok. Aşı yaptırılmalı mı? Teşekkürler
Benim kizimida tırmaladı 3 doz kuduz aşısı yaptirdikTeşekkürler cevaplarınız için