Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küçükçekmece de oturan benim gibi evli ve bebekli kafa dengi arkadaşlarla tanışmak istiyorum
Tanısalım cnm. Memnun oldumslm cnım ben kucukcekmecede degılım yenibosnada oturuyorum.yınede tanışabılrız sorun olmasa.benımde 2 yaşında bebegım var..
bende memnun oldum cnım.. bende bı ara buralara yazmışdım ama malesef pek kımse cvp vermıyor birşey yazınca..bende 4 sene oldu yenıbosnadayım ama ne arkadaş var ne komşuluk burda..Tanısalım cnm. Memnun oldum
Benim işyeri de yenibosnada canım zafer mahallesindeyim . Evet ben de buraya yeni arkadaşlıklar edinebilmek için üye olmuştum ama kimsenin öyle bir niyeti yok sanırım. 32 yaşındayım. Sen kac yaşındasin. Evdesin sanirim.
1 yaşında benim bebeğim annem bakıyor canim
Hepsi derken annemle babam var başka da da kimse yok cnm. Sizinkiler nerde cnm
Nerelisin ki
Allah bagislasinBende avcılarda oturuyorum canım.24 yaşindaym.2,5 yaşinda bir kızım var
Allah bagislasin
ben duzcelıyım cnım ya sen nerelısın...
Babam Samsunlu, Annem Eskişehirli, Eşim de Bolulu Karışık oldu galibaasen nerelısınnnnnnnnnnnn....yazdım okumadın heralde:))
Benim baba memur olduğu için gezdik hep. 20 senedir istanbuldayım canım. Ama üniversite hayatım Niğde ve Samsun'da gecti.