• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küçükçekmece ve civarında kadın doğum doktoru ve hastanesi tavsiyeleriniz

Amonra

Nirvana
Pro Üye
11 Şubat 2008
13.347
316
748
İstanbul
Arkadaşlar ben Küçükcekmece Halkalı oturuyorum. Bu çevreye yabancıyım. Etrafta irili ufaklı bi kaç özel hastane var ama benim aklım karışık. tavsiyelerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Pko hastasıyım ve artık önümüzdeki sene için çocuk planlıyoruz ve bu konuda uzman bi doktora ihtiyacım var.

arkadaşım ben medicine hospitalden memnun kaldım, orda doğum yapmıştım.
ama doktorum doğum iznine ayrılmış.
şu an o hastanede hangi doktordan memnunlar acaba, bende konu açtım, inş bol bol tavsiyeler gelirde aklımızdaki sorulara çözüm olur

medicana yı hiç önermiyolar diğer forumlar da okudum pek iyi yorum yok. halkalı nın etrefında batı bahat, tem ve istanbul hosipital var bi de kent hastanesi ama içim pek rahat değil etrafta fikir alabileceğim kimse de yok.

adreste bağcılar geçiyor ama güneşlide sayılır arkadaşım.. bağcıların içinde değil yani..

bende Halkalıda oturuyorum ama bu dediğin hastanelerı ben pek önermıyorum...
daha farklı bır hastaneyı bence denemelisin...belkıde özel bır doktor denemelısın

halkalı da oturan birini bulduğuma çok sevindim. sen nereyi önerirsin?

:)) sana bişey dıyımm mı 4 aylık hamıleyım ve hala kendıme ıyı bır hastane bulamdım.. o yüzden önerecek yuzum yok...
ama senınkı özellıkle bebekten önce PKO dıkkat edılmesı gereken bişey...

ben bebek yokken..Ethıcaya gıdıyordum bakırköyde ..sonra bebek olunca testler falan bıraz uçmuştu... Şu anda medıcal park bahcelıevlere gıdıyorum...ama devam edıp etmemede kararsızım... Hizmet hast. cok tavsıye eden oldu ama orayıda memorıal grubu almış..fiyatlar artabilir...

yanı bence biraz daha araştır ve PKO konusunda uzman bır doktor bulmaya çalış...
bu arada ımkanın varsa özel sağlık sıgortası yaptır ben yaptırmadığıma pişman oldum açıkçası..

:)) sana bişey dıyımm mı 4 aylık hamıleyım ve hala kendıme ıyı bır hastane bulamdım.. o yüzden önerecek yuzum yok...
ama senınkı özellıkle bebekten önce PKO dıkkat edılmesı gereken bişey...

ben bebek yokken..Ethıcaya gıdıyordum bakırköyde ..sonra bebek olunca testler falan bıraz uçmuştu... Şu anda medıcal park bahcelıevlere gıdıyorum...ama devam edıp etmemede kararsızım... Hizmet hast. cok tavsıye eden oldu ama orayıda memorıal grubu almış..fiyatlar artabilir...

yanı bence biraz daha araştır ve PKO konusunda uzman bır doktor bulmaya çalış...
bu arada ımkanın varsa özel sağlık sıgortası yaptır ben yaptırmadığıma pişman oldum açıkçası..

teşekkür ederim. işin enteresan tarafı ben sağlık sektörünün içindeyim kamuda. onun için bu kadar kıllanıyorum doktor ve hastane konusunda akşama kada ne haberler ne şikayetler geliyo sağdan soldan duyuyorum. istiyorum ki içime sinsin. hala bi hastande doktor bulamadım

ben de duydum batı bahatı. yengem orda doğum yapmıştı. komşumda orda. ikiside memnunlar. ama içime sinmiyo.hastane yönetimi ve sahipleri hakkında çok kötü duyumlarım var ve gerçek kaynaklardan. ne bileyim çok karışık kafam

konu hortlatanları sevmem ama bu konuyu hortlatasım geldi
küçükçekmece ya yakın metrobüs veya minibüsle gidilecek iyi bir hastane tavsiyesi arıyorum
yardımcı olabilecek var mı?

Merhabalar bende kucukcekmecede oturuyorum 2 dusuk yaptigim icin cok hastane dr arayisina girdim butun araştırmalarimi kanuni sultan suleyman hastanesinde yaptiriyorum infertilite doktorlarlarimdan cok memnunum su ana kadar kotu bir tecrubem olmadi ama kafin dogum bolumunde her randevuda farkli bir dr giriyor muayenelere o yuzden sıkıntı olabiliyor normal muayene icin avcilar medicanada onur beyi buldum onu tavsiye ediyorum gercekten cok ilgili ve gerektiginde devlet hastanelerine kendisi yonlendiriyor ve herseyi ayrintili anlatıyor onun dışında bahcelievler devlet hastanesine gittim gecen hafta oylesine elimdeki testleri birde orada degerlendirsinler diye soner duzguner diye şahane bir dr a denk geldim devlet hastanesi demezsiniz o kadar ilgili ve cana yakinki herseyi ben sormadan cok ayrintili bir sekilde anlatti ve kendisi de muayene etti eksik bir seyler var mi acaba diye hastane gecen sene acilmis cok temiz ben forumlarda hic denk gelmedim yorum yok ama gebe kalir kalmaz soner beyle devam etmek isterim zaten ameliyatini ol hemen gel dedi histereskopi yapilacak kanunide.. Gebeligin en basindan takip ederiz dedi biraz mesafe olarak bana ters kaliyor hastane ama bana o kadar guven verdiki ne yapar eder ona gitmek isterim :) hastane konusunda herkes farkli bisey diyor o yuzden bende tereddutte kaliyorum kizlar medicana kimine gore temiz kimine gore berbat bati bahat icin ben yakinlarimdan hic memnun kalan duymadım:( bende hastane konusunu cok kafama takiyorum yardimci olabilecek arkadaslar cikar insallah

Back
X