- 28 Temmuz 2009
- 210
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meraba bende ethıca ya gitmeyi düşünüyorum ama dr.ları tanımıyorum ethıca nın sitesinden elif esra hnmın cv sine bakıyorum galiba ona gidicem ama hastanenin sitesinde tahibe hanımın adı yok halen daha orda mı çalışıyor acaba? ne zaman gideceksin acaba dr a,yorumunu yazar mısın lütfen.
meraba idly,uzun zamandır aradığım ilgili ve güler yüzlü dr u sonunda buldum haznedar çalışlar caddesinde muaynehanesi var ama belirli hastanelere doğumlara giriyor ek para da almıyormuş hastanelerle anlaşması olduğu için,çok iyi bir kadın şiddetle tavsiye ediyorum daha sen sormadan bütün şikayetlerini soruyor ultrasonda da ayrıntılı bi şekilde bebeğin her hareketini anlatıyor çok memnun kaldım kesinlikle doğumu da ona yaptırıcam muaynesi 90 tl ama kesinlikle o parayı hak ediyor,ilgilenirsen ayrıntılı bilgi verebilirim..
merhaba ben 2 çocuğumuda batı bahat hospital da doğurdum. reşat bey doktorumuz aynı zamanda hastanenin sahibi çok güleryüzlü çok ilgileniyor herşeyle ikitellide tavsiye ederim
hayırlı olsun canım...Merhaba arkadaşlar,
5 haftalık hamileyim alkisalkisalkis . Kendi dr um anadolu yakasında olduğu için acilen Küçükçekmece civarında iyi bir hastane ve doktor bulmam lazım. Tecrübeli arkadaşlar paylaşımda bulunurlarsa çok sevinirim kafamçokkarıştı ..
hayırlı olsun canım...
darısı başıma.