Küçükçekmece tavsiye edebileceğiniz dr ve hastane

idyl

Bende Anne Oluyorum
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
210
0
Merhaba arkadaşlar,

5 haftalık hamileyim alkisalkisalkis . Kendi dr um anadolu yakasında olduğu için acilen Küçükçekmece civarında iyi bir hastane ve doktor bulmam lazım. Tecrübeli arkadaşlar paylaşımda bulunurlarsa çok sevinirim kafamçokkarıştı ..

Cevap verecek kimse yok sanırım. Neyse Ethica ıncirli. Tahibe hanımdan randevu aldım. Bu forumda okuduğum kadarıyla iyi bi dr muş ve hastane içinde iyi diyorlar.

meraba bende ethıca ya gitmeyi düşünüyorum ama dr.ları tanımıyorum ethıca nın sitesinden elif esra hnmın cv sine bakıyorum galiba ona gidicem ama hastanenin sitesinde tahibe hanımın adı yok halen daha orda mı çalışıyor acaba? ne zaman gideceksin acaba dr a,yorumunu yazar mısın lütfen.

Geçen cuma gittim Tahibe hanıma. Bu arada kendiside hamile karnı burnunda. Elektriği iyiydi, ama çok fazla sıcaklık alamadım. Ayrıca hastane o kadarda iyi değil. En azından bekleme yerleri muayene odaları çok bakımlı değil. Beni tarttıkları terazi bile sanki 30 yıl öncesinden kalma gibiydi. Cumartesi kontrole gideceğim ama bu arada başka yerler araştırıyorum. Eğer bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Bakırköy-İncirli-Avcılar civarı olabilir.

meraba idly,uzun zamandır aradığım ilgili ve güler yüzlü dr u sonunda buldum haznedar çalışlar caddesinde muaynehanesi var ama belirli hastanelere doğumlara giriyor ek para da almıyormuş hastanelerle anlaşması olduğu için,çok iyi bir kadın şiddetle tavsiye ediyorum daha sen sormadan bütün şikayetlerini soruyor ultrasonda da ayrıntılı bi şekilde bebeğin her hareketini anlatıyor çok memnun kaldım kesinlikle doğumu da ona yaptırıcam muaynesi 90 tl ama kesinlikle o parayı hak ediyor,ilgilenirsen ayrıntılı bilgi verebilirim..

cevabın için teşekkürler kopuz. Aslında hastanede muayene olmayı tercih ediyorum. Şöyleki benim hem sgk hem özel sigortam var. Muayeneleri hastanede olunca sgk'dan karşılayabiliyorum böylece özel sigortamın limitini kullanmıyorum ki doğuma her itimale karşı yüksek bi meblağ kalsın. Şimdi rutin kontrollerde bazı testler olucak onlarda baya pahalıymış sanırım. Senin dr. sadece kendi muayenehanesinde çalışıyo acaba?? Belkibazı günler gittiği hastaneler vardır?

merhaba ben 2 çocuğumuda batı bahat hospital da doğurdum. reşat bey doktorumuz aynı zamanda hastanenin sahibi çok güleryüzlü çok ilgileniyor herşeyle ikitellide tavsiye ederim

merhaba ben 2 çocuğumuda batı bahat hospital da doğurdum. reşat bey doktorumuz aynı zamanda hastanenin sahibi çok güleryüzlü çok ilgileniyor herşeyle ikitellide tavsiye ederim

Teşekkür ederim cevabın için. Bahsettiğin hatane ve doktoruda araştırayım...

slm canım.bende küçükçekmecede oturuyırum...sana doğan hastanesini tavsiye ederim.ben oraya gidicim kısmetse...eltimde orada doğum yaptı çok memnun kaldı hem hastaneden hem doktordan...
sana doktorun adınıda vereyim serdar bey ve filiz aydın.bu iki doktorda çok iyi...ben filiz aydına gitmeyi düşünüyorum.ssk da geçerli.

Merhaba arkadaşlar,

5 haftalık hamileyim alkisalkisalkis . Kendi dr um anadolu yakasında olduğu için acilen Küçükçekmece civarında iyi bir hastane ve doktor bulmam lazım. Tecrübeli arkadaşlar paylaşımda bulunurlarsa çok sevinirim kafamçokkarıştı ..
hayırlı olsun canım...
darısı başıma.

sevgili idyl;[/SIZE]
bende k.çemecede oyuruyorum ve 4,5 aylık hamileyim.
hamileliğimin başından beri madical park bahçeli evler hastanesine gidiyorum doktorum nevin numanoğlu çok memnunum.
birde erkek bir doktor var adını hatırlamıyorum ama onuda çok iyi diyorlar.(suatlı fuatlı bişey)
hastanade güzel ben çok beğendim yatak odaları konforlu otel gibi.
muhayene ücretleri biraz fazla ama değer bence
sgk geçerli
eğer arabanız yoksa bile ulaşımda kolay
ben tavsiye ederim

bende batı bahat hospitalde kontrollerimi yaptırıyorum doğumumda orda olucak sanırım,
iyi bi hastane

merhaba ben yenıbosna da nisa hastanesi asiye hanım ı tavsiye ediyorum cok cok iyi bir doktor guler yuzlu ve cok hareketli cok ilgileniyor, dogumda da cok ugrasiyor yardımcı oluyor..ustelik nisa hastanesinin dogum fiyatları cok uygun hıc baska biryer arastırmaya gerek yok bana cok kisi tavsiye etti asiye hanım ı ve hastanenin odaları da cok bakımlı... yalnız herkes asiye hanım ı istedigi icin cok yogun ve kalabalık bayagı bkleniyor randevun olmasına ragmen ve cok uzun zaman ayramıyor muayenelerde ama deger dogumda cok iyiymis cunku...

sweat arkadaşa katılıyorum.

aklımdan çıkmış ilk hamileliğimde tavsiye üzerine gitmiştim bende ama doğuma onunla girmek nasip olmadı.

asiye uzun; çok ilgili alakalı, güleryüzlü, her ay gittiğimizde sanki dün görüşmüşüz çoktandır tanışıyormuş gibi davranıyor insana, moral verici bir doktor.

kesinlikle bende tavsiye ederim

doğan hastanesi iyi ama filiz hanımdan yana bu fikre katılmıyorum gittim çok güleryüzlü ama bilgisinden emin olamadım profa gittim ve gerçekten tahmin ettiğim gibi bir durum yaşadım...

X