- 6 Eylül 2011
- 2
- 0
-
- Konu Sahibi ikizler2008
Gördüğüm kadarıyla Minik Panda ile ilgili yazılan iyi yorumlar genelde 2011 senesinde yapılmış. O zamandan bu zamana çok şey değişmiş anlaşılan. Çünkü çocuğum bir Minik Panda anaokulu mağduru..O okulda çocuğumun alnı yarıldı ve dikişler atıldı. Ömrü boyunca iz kalacak. Çocuğumun söylemesine göre onu yardımcı öğretmen itti. Ancak okul bunu örtbas etmeye çalıştı. Yardımcı öğretmen benimle yüzyüze gelmekten kaçtı ve bana hiç açıklama yapmadı. Çocuğum bir süredir kendisine bu öğretmenin kızdığından da bahsetmişti ancak ben bi yaramazlık yapmıştır o da bişey demiştir diye düşünmüştüm. Ben şikayet edeceğimi kendilerine söyleyene kadar yönetim bu durumla hiç ilgilenmedi. Hiç birşey olmamış gibi hayatına devam etti. Okulun yöneticisi çok ilgisiz. Ne zaman gitseniz yerinde değil. Hep işleri var meşgul. Sanki orası işi değil. Kameralar sık sık bozuluyor. Çocuklar Allah'a emanet..Yeni tanıştığım bir anne çocuğunu oraya bir ay gönderdiğini ve sürekli çocuk bi tarafı çizik ya da bir tarafını vurmuş ve stresli gelince ordan aldığını, yönetimin çok ilgisiz olduğunu söyledi. Keşke bunu daha önceden bilseydim de çocuğumu ordan alsaydım bunlar da başımıza gelmeseydi..Çocuğunuzun güvenliği tamamen öğretmenin kendi kişisel insafına kalmış durumda. Yoksa denetleyen kontrol eden yok. Şanslıysanız başınıza bişey gelmez..Tecrübemi paylaşmak istedim.
Merhabalar, oncelikle anaokulu tercihi yapilirken ozel veya devlet anaokulu arasinda bir tercih yapmak gerekiyor, biz aile butcesini de dusunerek devlet anaokulu kararini verdik, sonucta oglumuza ayirdigimiz butceyi lise ve universite zamanlarinda kullanmak daha mantikli geldi, iyi bir ozel liseyle devlet liseleri arasinda ciddi anlamda fark varken, halkali bolgesindeki anaokullarinda ozel-devlet anaokulu arasinda cok ciddi bir fark goremedik.
Devlet anaokulu karari verdikten sonra oturdugumuz cevrede Zubeyde Hanim Anaokulu na verdik.Okul guvenlikli bir site icerisinde yer aliyor, okulun etrafinda da selcuklu parki ile site icinde kucuk bir park yer aliyor. Okuldaki ogretmenler ve calisanlar ilgili ve guler yuzlu oldugu icin cocugumuz okula adapte olmakta zorlanmadi. Bu sene ucuncu ve son senemiz olacak, guvenilir bir yer olarak sizlere de tavsiye edebilirim