Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Küçükçekmece halkalı atakent mahallesinde tavsiye edilebilecek anaokulu kreş yuva

ikizler2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
2
0
Küçükçekmece halkalı atakent mahallesinde tavsiye edebileceğiniz anaokulu var mı ? Soyak Olimpiakent içerisinde bulunan minik panda anaokulu çok met ediliyor.Bizzat çocuğunu bu okula gönderen birisi bu okul hakkındaki görüşlerini yazabilir mi ? Çok teşekkürler

merhaba,ben de 3 yaşındaki oğlum için atakentte anaokulu araştırıyorum. minik pandayı övüyorlar ama ben görüşmeye gittiğimde pek içime sinmedi açıkçası ama başka neresi güzel onu da bilemiorum. 3. etaptaki bahçeşehir koleji gayet güzel gözüküyor ama onun da fiyatları yüksek. kararsızım.ben de yardım bekliyorum tecrübeli annelerden.

Herkese Merhaba ; ben çocuğumu geçen yıldan beri minik panda anaokuluna gönderiyorum.Herkese de gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.Gerçekten övgüyü hakediyorlar.3.etaptaki b.şehir kolejini bu güne kadar beğeneni daha hiç duymadım,görmedim gidenlerin hepsi şikayetçi. Minik panda kayıt döneminde çok yoğundu herkesle yeterince ilgelenememiş olabilirler ama gerçekten bu fiyatlarla böyle okul , böyle sıcak bir ortam bulmak bence çok zor.Diğer arkadaşın da yazdığı gibi pandadan başka tavsiye edilebilecek özel okul da yok.

Öncelikle herkesten özür diliyorum.Uzun zamandır foruma bakamadım.Cevap verenlere teşekkür ederim.Ben bu arada çevremden aldığım feedbacklere de güvenerek çocuğumu minik pandaya yazdırdım.Gayet de memnunum. Çocuğum kolay uyum sağlayabilen bir çocuk olmamasına rağmen buraya o kadar kolay uyum sağladıki inanın bizi çok şaşırttı.

merhaba ben aha yeni üye oldum bende halkalı da iyi bir anoulurıyorum yarın minik panda ile görüşeceğim fakat ücretleri konusunda bilgi vermiyorlar siz bilgi verirseniz sevinirim bütçem kısıtlı

herkese selam,ben halkalıya yeni taşındım,bosphorus sitesine,2 yaşındakı ogluma yarımgünlük kreş bakıyorum,bu semtte iyi özel kreş olarak hangi kreşi tavsiye ederdiniz?

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401999796.602867.jpg her türlü butik sabun siparişiniz için mutlusabundukkanim@hotmail.com

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim

Arkadaşlar merhaba.Minik panda anaokulunun bende forumlarda güzel olduğuna dair bir izlenim edindim.Güncel fiyatları hakkında bilgi sahibi olan var mı?Genel olarak Halkalı Atakent bölgesindeki kreşlerin özellikleri ve fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?Benim çocuğum 2.5 yaşında.

Gördüğüm kadarıyla Minik Panda ile ilgili yazılan iyi yorumlar genelde 2011 senesinde yapılmış. O zamandan bu zamana çok şey değişmiş anlaşılan. Çünkü çocuğum bir Minik Panda anaokulu mağduru..O okulda çocuğumun alnı yarıldı ve dikişler atıldı. Ömrü boyunca iz kalacak. Çocuğumun söylemesine göre onu yardımcı öğretmen itti. Ancak okul bunu örtbas etmeye çalıştı. Yardımcı öğretmen benimle yüzyüze gelmekten kaçtı ve bana hiç açıklama yapmadı. Çocuğum bir süredir kendisine bu öğretmenin kızdığından da bahsetmişti ancak ben bi yaramazlık yapmıştır o da bişey demiştir diye düşünmüştüm. Ben şikayet edeceğimi kendilerine söyleyene kadar yönetim bu durumla hiç ilgilenmedi. Hiç birşey olmamış gibi hayatına devam etti. Okulun yöneticisi çok ilgisiz. Ne zaman gitseniz yerinde değil. Hep işleri var meşgul. Sanki orası işi değil. Kameralar sık sık bozuluyor. Çocuklar Allah'a emanet..Yeni tanıştığım bir anne çocuğunu oraya bir ay gönderdiğini ve sürekli çocuk bi tarafı çizik ya da bir tarafını vurmuş ve stresli gelince ordan aldığını, yönetimin çok ilgisiz olduğunu söyledi. Keşke bunu daha önceden bilseydim de çocuğumu ordan alsaydım bunlar da başımıza gelmeseydi..Çocuğunuzun güvenliği tamamen öğretmenin kendi kişisel insafına kalmış durumda. Yoksa denetleyen kontrol eden yok. Şanslıysanız başınıza bişey gelmez..Tecrübemi paylaşmak istedim.

Gördüğüm kadarıyla Minik Panda ile ilgili yazılan iyi yorumlar genelde 2011 senesinde yapılmış. O zamandan bu zamana çok şey değişmiş anlaşılan. Çünkü çocuğum bir Minik Panda anaokulu mağduru..O okulda çocuğumun alnı yarıldı ve dikişler atıldı. Ömrü boyunca iz kalacak. Çocuğumun söylemesine göre onu yardımcı öğretmen itti. Ancak okul bunu örtbas etmeye çalıştı. Yardımcı öğretmen benimle yüzyüze gelmekten kaçtı ve bana hiç açıklama yapmadı. Çocuğum bir süredir kendisine bu öğretmenin kızdığından da bahsetmişti ancak ben bi yaramazlık yapmıştır o da bişey demiştir diye düşünmüştüm. Ben şikayet edeceğimi kendilerine söyleyene kadar yönetim bu durumla hiç ilgilenmedi. Hiç birşey olmamış gibi hayatına devam etti. Okulun yöneticisi çok ilgisiz. Ne zaman gitseniz yerinde değil. Hep işleri var meşgul. Sanki orası işi değil. Kameralar sık sık bozuluyor. Çocuklar Allah'a emanet..Yeni tanıştığım bir anne çocuğunu oraya bir ay gönderdiğini ve sürekli çocuk bi tarafı çizik ya da bir tarafını vurmuş ve stresli gelince ordan aldığını, yönetimin çok ilgisiz olduğunu söyledi. Keşke bunu daha önceden bilseydim de çocuğumu ordan alsaydım bunlar da başımıza gelmeseydi..Çocuğunuzun güvenliği tamamen öğretmenin kendi kişisel insafına kalmış durumda. Yoksa denetleyen kontrol eden yok. Şanslıysanız başınıza bişey gelmez..Tecrübemi paylaşmak istedim.

Çok geçmiş olsun. ana okulu arayışında bende minik panda ile görüşmeye gitmiştim. İkiz çocuklarım olduğu için fiyatı yüksek gelmiştim. malum bizde bütün masraflar *2 şeklinde :)).
Ben atakent civarında bulunan devlet anaokullarının özel okullardan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. özel okullar işi ticaret dökmüş gibiler. çocuklarım bir senedir sardunya anaokuluna gidiyor. çok mükemmel bir öğretmenimiz var. okuldan da öğretmenimizden de çok memnunuz.

benim oğlumda 2 yıldır papatya anaokuluna gidiyor. seneye de o okula gideceğiz inşallah. şiddetle tavsiye ederim. devlet okulu ama özel okullara vediğiniz paranın 3/1 parasını ödeyip özel okullardan çok çok daha iyi bir eğitim kalitesi ortaya koyuyorlar.

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim

Küçükçekmece Belediye Anaokulu Türkiye' nin ilk duvarsız anaokulu. Bütün çocuklar ve öğretmenler bir arada güvenli bir şekilde eğitim alıyorlar...Kızım iki yıldır devam ediyor özgüven tavan yapmış durumda...Halkalı' ya biraz uzak kalıyor ama okulun Küçükçekmece içerisinde servisleri var.

Atakent çevresinde 30 aylık oğlum için haftanın bi kaç günü alıştırma ve vakit geçirmek için gidebileceğimiz bir okul var mı ? Lütfen yardim edin. Geç kaldık ve ben henüz bulamadım

Arkadaşimla 2 yaş civarı çocuklarımıza kreş arayışındayız. İnce eleyip sık dokuduktan sonra Halkalı Olympiakent'teki Minik Panda Anaokulu içimize sindi. Ben oğlum Kutay ile geçen hafta her gün öğlene kadar olmak üzere başladım. İlk hafta alışma süreci olduğundan her gün beraber gittik. Eğitmenlerin yaklaşımı tabii ki velilerin yanında (!) sevgi doluydu.

Bu hafta arkadaşım da kızı için görüşmek istedi kreşle. Öğlen çıkışımıza denk getirdi, henüz içeri girmeden arka tarafta sohbet ederken duyduğumuz sesle irkildik. Baktık ki bizim oğlanın sınıfının penceresine bakan taraftaymışız ve ses sınıftan geliyor. Eğitmen çocuklara nasıl bağırıyor, "Susun, kesin sesinizi, başım şişti, yeter artık! " şeklinde. Şok olduk. Oğlumu hemen kreşten aldım. Paramı iade aldım. Öğretmenin işten çıkarıldığını söylediler

Kreş arayanlar, bilginize...

Merhabalar, oncelikle anaokulu tercihi yapilirken ozel veya devlet anaokulu arasinda bir tercih yapmak gerekiyor, biz aile butcesini de dusunerek devlet anaokulu kararini verdik, sonucta oglumuza ayirdigimiz butceyi lise ve universite zamanlarinda kullanmak daha mantikli geldi, iyi bir ozel liseyle devlet liseleri arasinda ciddi anlamda fark varken, halkali bolgesindeki anaokullarinda ozel-devlet anaokulu arasinda cok ciddi bir fark goremedik.
Devlet anaokulu karari verdikten sonra oturdugumuz cevrede Zubeyde Hanim Anaokulu na verdik.Okul guvenlikli bir site icerisinde yer aliyor, okulun etrafinda da selcuklu parki ile site icinde kucuk bir park yer aliyor. Okuldaki ogretmenler ve calisanlar ilgili ve guler yuzlu oldugu icin cocugumuz okula adapte olmakta zorlanmadi. Bu sene ucuncu ve son senemiz olacak, guvenilir bir yer olarak sizlere de tavsiye edebilirim

Merhaba, ben 27 aylık kızım için kreş arıyorum, devlet kreşi imkanımız var. Zübeyde Hanım çok iyiymiş gerçekten fakat yaşımız tutmuyor. Bildiğiniz iyi bir kreş tavsiyeniz olur mu?
Merhabalar, oncelikle anaokulu tercihi yapilirken ozel veya devlet anaokulu arasinda bir tercih yapmak gerekiyor, biz aile butcesini de dusunerek devlet anaokulu kararini verdik, sonucta oglumuza ayirdigimiz butceyi lise ve universite zamanlarinda kullanmak daha mantikli geldi, iyi bir ozel liseyle devlet liseleri arasinda ciddi anlamda fark varken, halkali bolgesindeki anaokullarinda ozel-devlet anaokulu arasinda cok ciddi bir fark goremedik.
Devlet anaokulu karari verdikten sonra oturdugumuz cevrede Zubeyde Hanim Anaokulu na verdik.Okul guvenlikli bir site icerisinde yer aliyor, okulun etrafinda da selcuklu parki ile site icinde kucuk bir park yer aliyor. Okuldaki ogretmenler ve calisanlar ilgili ve guler yuzlu oldugu icin cocugumuz okula adapte olmakta zorlanmadi. Bu sene ucuncu ve son senemiz olacak, guvenilir bir yer olarak sizlere de tavsiye edebilirim

X