- 21 Ağustos 2008
- 18
- 0
- Konu Sahibi denizdeniz79
dr. filiz aydında doğum yapanlar var mı?bana yardımıcı olursanız çok sevinirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lütfen yardımcı olun doğumum çok yakın arkadaşlar,
benim eltim doğum yaptı doğan hastanesinde...çok memnun kaldı.ama dr.başkaydı.bende filiz hanıma gidicem kısmetse...lütfen yardımcı olun doğumum çok yakın arkadaşlar,
benim eltim doğum yaptı doğan hastanesinde...çok memnun kaldı.ama dr.başkaydı.bende filiz hanıma gidicem kısmetse...
ya canım bende onu yazıyorum kaç gündür ama cevap yok sen hamileliginde onamı gittin memnunsan yazarmısın tabi dogum yapıp bebekle ugrasmıyorsan ben ona gitmeyi düşünüyorum ama nasıl biri bilmiyorum
geçen yıl tüm kontrollerimi doğan hastanesi de dr. serdar bey yaptı ancak son anda amerikaya gideceği için dr. filiz hn yönlendirdi ben menun kalmadım üstelikte eger ağrın olursa hastaneye gel beni ebeler hemşireler arar dedi ben hiç memnun kalmadım doğum bu belli mi olur ben orada ağrı çekicem doktoru aramıcam sonra hanfendi ebeyi arayacak hastaneye öyle gelecekçok korktum arkadaşım kendi doktorum amerikaya gitti hem üzüldüm hemde bu kadınla doğum yapmam dedim.sonra ağrlarım oldu kuzenimin doktoru olan hizmet hastanesinde meltem hanıma göründüm o da hemen sezaryene aldı.meltem hanım beni gebelik boyunca takip etmemesine rağmen doğumda çok destek oldu çok korkuyordum ancak o benim içimi rahatlattı.nts ye aldı beni hemen oradan da sonuca vardı o kadar korktun bak ne kadar kolayöyle değil mi dedi.evet biraz sert ona katılıyorum ancak çok güzel çalışıyor birde hasta sayısı fazla tercih eden ve güvenen var.tercih seninAllah kolaylıklar versin.
doğan hastanesi çok ama çok pahalı bi hastane ve parasına göre o kadar lüks biyerde degil ssk indirimli sezeryan ücreti 2050 tl muayne ücreti 50 tl doktor hakkında bi bilgim yok umarım iyidir sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın hayırlı olsun :)