küçükçekmece doğan hastanesi hakkında

benim eltim doğum yaptı doğan hastanesinde...çok memnun kaldı.ama dr.başkaydı.bende filiz hanıma gidicem kısmetse...

ya arkadaşlar negatif olmak istemem ama ben hiç memnun kalmadım o doktordan 5 ay gittim doktora ama sonuç negatif yumurtalarım tam gelişmeden iğne vurdu çoksancım oldu acile kaldırıldım değerim 16,28 çıktı doktorum çıkar böyle olabiliyo dedi

Şımdı b.kÖyde baŞka bı doktora gıttım dÜŞÜk yapmıŞsın dıyor zaten o aydan sonrada fılız hn mola verelım zaten bı seneye kadar olmaması normal dedı

Evet canım bıde o var sÜreklı tahlıl verıyolar gerek olsada olmasada parasında deĞılım ama keŞke tedavı olabılseydım benım adet dÜzensızlıĞım vardı o bıle dÜzene sokmadı

ya canım bende onu yazıyorum kaç gündür ama cevap yok sen hamileliginde onamı gittin memnunsan yazarmısın tabi dogum yapıp bebekle ugrasmıyorsan ben ona gitmeyi düşünüyorum ama nasıl biri bilmiyorum

geçen yıl tüm kontrollerimi doğan hastanesi de dr. serdar bey yaptı ancak son anda amerikaya gideceği için dr. filiz hn yönlendirdi ben menun kalmadım üstelikte eger ağrın olursa hastaneye gel beni ebeler hemşireler arar dedi ben hiç memnun kalmadım doğum bu belli mi olur ben orada ağrı çekicem doktoru aramıcam sonra hanfendi ebeyi arayacak hastaneye öyle gelecek:KK43:çok korktum arkadaşım kendi doktorum amerikaya gitti hem üzüldüm hemde bu kadınla doğum yapmam dedim.sonra ağrlarım oldu kuzenimin doktoru olan hizmet hastanesinde meltem hanıma göründüm o da hemen sezaryene aldı.meltem hanım beni gebelik boyunca takip etmemesine rağmen doğumda çok destek oldu çok korkuyordum ancak o benim içimi rahatlattı.nts ye aldı beni hemen oradan da sonuca vardı o kadar korktun bak ne kadar kolayöyle değil mi dedi.evet biraz sert ona katılıyorum ancak çok güzel çalışıyor birde hasta sayısı fazla tercih eden ve güvenen var.tercih seninAllah kolaylıklar versin.

geçen yıl tüm kontrollerimi doğan hastanesi de dr. serdar bey yaptı ancak son anda amerikaya gideceği için dr. filiz hn yönlendirdi ben menun kalmadım üstelikte eger ağrın olursa hastaneye gel beni ebeler hemşireler arar dedi ben hiç memnun kalmadım doğum bu belli mi olur ben orada ağrı çekicem doktoru aramıcam sonra hanfendi ebeyi arayacak hastaneye öyle gelecek:KK43:çok korktum arkadaşım kendi doktorum amerikaya gitti hem üzüldüm hemde bu kadınla doğum yapmam dedim.sonra ağrlarım oldu kuzenimin doktoru olan hizmet hastanesinde meltem hanıma göründüm o da hemen sezaryene aldı.meltem hanım beni gebelik boyunca takip etmemesine rağmen doğumda çok destek oldu çok korkuyordum ancak o benim içimi rahatlattı.nts ye aldı beni hemen oradan da sonuca vardı o kadar korktun bak ne kadar kolayöyle değil mi dedi.evet biraz sert ona katılıyorum ancak çok güzel çalışıyor birde hasta sayısı fazla tercih eden ve güvenen var.tercih seninAllah kolaylıklar versin.

kurtuluşsun hayırlısıyla güle güle büyüt bebegini sezeryan biraz zor ama olsun serdar beyin iyi oldugunu duymuştum neyse filiz hanım hakkında pekde iyi şeyler okumadım hayırlısı

doğan hastanesi çok ama çok pahalı bi hastane ve parasına göre o kadar lüks biyerde degil ssk indirimli sezeryan ücreti 2050 tl muayne ücreti 50 tl doktor hakkında bi bilgim yok umarım iyidir sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın hayırlı olsun :)

doğan hastanesi çok ama çok pahalı bi hastane ve parasına göre o kadar lüks biyerde degil ssk indirimli sezeryan ücreti 2050 tl muayne ücreti 50 tl doktor hakkında bi bilgim yok umarım iyidir sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın hayırlı olsun :)

ya evet çok pahalı ve o kadar küks degil aldıgı paraya göre odalarını görmedi ama hele o kapısı beni sinir ediyo ben oglumu götürüyorum dogdugundan beri 22 yada yirmi üç veriyorum özel sigortam var tercih etmemin sebebi ulasımı kolay ve bu çevredeki en iyi hastane digerleri çok uzak bana uzak degilde ulasımı zor neyse irem hanımda istifa etmiş zaten ufffffffff bilmiyorum

doğan aşırı derecede pahalı bu paraya değecek bir hizmetide yok..
ben internotional hospitale gidiyorum yeşilköyde ve inanılmaz biir ilgi var

X