- Konu Sahibi MucizesinSen
Merhabalar küçükçekmece bel.nikah salonunun kokteyl yada düğün salonları hk.bilgisi olan var mı???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba semircan,
öncelikle senin de şimdiden hayırlı olsun..Allah tamamına erdirsin inşallah..
hayırlısıyla yaklaşık bir ay sonra benim de küçükçekmece nikah sarayında kokteylli nikahım olacak..
küçükçekmece nikah sarayında yaklaşık bir sene önce de ağabimin nikahı oldu o vasitayla bizde orayı gördük gerçekten çok temiz çok güzel bir yer..herşeyden önce ferah,basık değil diğer düğün salonları filan gibi..
fiyat konusuna gelince semircancım eğer hafta sonu koktelyli düşünüyorsan 500 milyon belediyeye harç yatırıyorsun..diğer arkadaşın da dediği gibi küçükçekmece nikah dairesinin organizasyonlarınla ilgilenen tek bir şirket var (alperes oraganizasyon) onunla öncelikle konuşmanı tavsiye ediyorum..çeşitli menü seçenekleri var..3 seçenek var istersen ekstralar olabiliyor tabiki..biz 3. seçeneği seçtik daha dolgun bir menü..içinde ne var dersen şimdi hatırladıklarım misket köfte,kanepeler,kuru pastalar,cips,meşrubat,bardakta havuç..vs gibi şeyler var....kişi başı 15 ytl den hesaplanıyor bizim menüde..pasta gelin yolu..vs. de dahil..istersen canlı trio müzik de olabiliyor..biz onu seçtik ama bilemiyorum inşallah güzel olur..oda 350 milyon oluyomuş ekstra..
ama eğer kişi sayın fazlaysa onu bilemiyorum lale salonu var birde ama orası 650 kişilik ve de orası daha pahalıya geliyor..
tabi resim filan bunların içinde değil onlarla ayrıca konuşman gerekiyor..
inşallah yeterince bilgilendirmişimdir seni..
herşey gönlünce olsun arkadaşım,Allah şimdiden mesut etsin..hihoyyyt
canım detaylı bilgilendirdiğin için teşekkürler biran önce gidip detayları konuşmak istiyorum :teytey: . allah tamamına erdirsin bir yastıkta kocatsın
bende lale salonunda yapmayı düşünüyorum maksimum ne kadr tutar acaba bilgisi olan varmı . 7 milyar falanmı tutar acaba ?herşey içinde
bende eylül sonunda düşünüyorum küçükçekmece alperes oraganizasyon'dan teklif aldım ama çok pahalıya denk geliyor yanı 450 kişilik kokteyl 9,000-10,000 tl civarı yemekliyi 15,000 civarı benim gelecek sayım 500-600 kişi bu fiyat dahada yükseliyor acaba gidip görüşüldüğünde fiyatta değişiklik yapıyorlarmı. ya da uygun fiyatta bildiğiniz yerler varmı acaba ? 7,000tl - 8,000 civarında düşünüyoruz.
birde bahçelievler olimpik spor tesislerine baktım bahçe katı 850 kişilik 6,000 tl ye geliyor ama yağmur yağma ihtimali çok fazla buranın yemekli fiyatıda 11tl-12tl arası... yardımcı olacak varmıdır acaba:)