Jinekoloji Küçük yumurtalıklar anne olmayı etkiler mi?

BradshawSade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2024
540
1.652
Kızlar İyi haftalar
gecen gun kadın doğuma gittim. regl olamıyodum kullandıgım ertesı gun hapı yuzunden 2 ay sonra falan.
doktor yaşına göre 26- yumurtalıkların kucuk dedi. Yanı sorun teskıl eder mı dedım? ileride anne olmanı etkıler dedı .
Böyle bişey var mı doğru mu yani farklı doktora gıtmem gerekır mı bunun ıcın, bilgisi olan vardır arasında ıllakı
suan bekarım hesabımda evlenmek yok ama ılerıde evlenırsemde anne olmak istediğim için istiyorum evlenmeyi. Öyle söyleyince üzüldüm bayaa.

başka bir doktora da görünün tek doktorun söylediği ile kalmayın arkadaşıma da hamile kalmanız imkansız demiş bir doktor kadının 2 çocuğu var hemde evlendiğinin ilk ayında hamile kaldı.

Bir arkadasima daha soylenmisti bazen olabiliyor amh degerlerinizi olcturun. Yas ilerledikce tabiki bu konuda kadinlar muzdarip. Eger ilerde anne olmak isterseniz mutlaka dondurmanizi tavsiye ederim. Bitkisel seyler deneyen de cok aslinda onlarada bakabilirsiniz alternatif tip. Ama oncesi tabiki bir kac doktora daha gorunun.

Ben artık son olaylardan sonra doktorlara güvenemiyorum. Tedavi masrafı çıkarmak için uyduranlar mutlaka vardır. Başka bir doktora daha görünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…