KÜÇÜK ve İLGİNÇ BİR TEST MUTLAKA DENEYİN

ilk önce saat yönünün tersine dönüyordu sonra düzeltmiş saat yönünde dönüyor bu hatunCADIARZU

Naptın Yessillim 'ya öldürdün beni.:mymeka: Ben hep kendimin dahi olduğunu zannediyordum:uhm: bu hatun bir türlü sola dönmedi,kafamçokkarıştı illaki sağa dönecem diye inatlaşıyor benimle.klava:klava:klava:

Ben de her iki yöne görüyorum.Ama dahi olduğuma da inanmıyorum.Sadece biraz zekiyim o kadar!..

ilk önce saat yönünde döndü sonra birden ters dôndü bence hileli, dikkatli bakinnn iki yönde de dönüyorrr

yessillim üç gün evvel bu bana mail yoluyla geldi çok ilginç gerçekten.ben her ik tarafada dönüşünü gördüm.paylaşımın için teşekkürederim canım

sağa görmek istersem sağa, sola görmek istersem sola dönüyor

eğer resme odaklanırsanız ilkten sola dönüyor sonra sağa

ama şöyle birşey var arkadaşlar hepinize nasıl iki taraflı döndüğünü anlatayım

eğer kadına direk bakarsanız sağa döner fakat kadının yönünde bakarsanız sola dönüyor...

arkadaslar hangi yone donmesini kendimiz karar verebiliyoruz zaten biz nasil donmesini istiyorsak oyle donuyor ! ben cozdum olayilülülülülülüa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…