KÜÇÜK ve İLGİNÇ BİR TEST MUTLAKA DENEYİN

valla çok eğlenceliymiş:) iki tarafada döndürebiliyorsun, nasıl yapmışlar ya:) gözlerimi hangi yönde çevirirsem oda o tarafa dönüyo:)) deneyin bakın:dance:

önce saat yönünde döndü sonrada diğer yönde döndüğünü gördüm. ne yani şimdi ben dahimiyim?-tatlicadiarzu- kova burcuyum ve bu burç dahilerin burcudur derdim hep demekki bende bir dahiyim heyooooo

Evet bende ilk baktığımda sağa doğru dönüyordu..

Resime tekrar odaklandım hem sağa hem sola dönüyor.. hakikatende ilginç :1shok:
Paylaşım için teşekkürler

ilk önce saat yönüne döndü ,sonra bir baktım sola döndü gerçekten çok ilginçç :) teşekkürler paylaşım için

önce sağa sonra sola döndü sonra tekrar sağa dönmeye başladı bitürlü sola çeviremedim benim zeka gidip geliyor herhalde sırnaşık şey

:1shok::1shok:Kızlar şu yazıyı okuduktan sonra sağ tarafa dönmeye başladıı..Eğer siz bu bayanı saat yönüne doğru döndüğünü görüyorsanız, beyninizin sağ tarafını kullanıyorsunuz.

:1shok::1shok:Sonra bu yazıyı okudum sola doğru dönmeye başladım çokk ilginç yaaEğer öbür yönde görüyorsanız, beyninizin sol tarafını kullanıyorsunuz.

ben sağa döndüğünü gördümm ,,eşim iki tarafa döndüğünüde görmüş öle diyoo:dilcikar:

once sag ayagının uzerınde donuyordu. anıı bır atakla sola dogru donmeye basladı. gecıs anı cok garıptı..guzel bır testtı canım.. Allah ım dahımıyım neyım yawww

Son düzenleme:
hadi beeeeee nasi oldu bu yaaa baktım sola dönüyo
ayağına odaklandım karı sağa dömeye başadı
noliy beyinmi yapıyo simdi bunu?

Eğer yerdeki ayağa odaklanırsanız sadece saat yönünde görünüyor. Havada kalan ayağa odaklanırsanız saatin tersine dönüyor. Baktık eşimle ben diyorum tersine o diyor saat yönüne. Sonra dikkatli baktım farkettim. Yazıların hepsini okumadım belki farkeden olmuştur benim gibi. Ama emin olun ki öyle

ben hem solak hem sağlakım beynimin iki yanınıda kullanıyorum çok şükür. bende de resme değilde alttındaki yazıya odaklanınca yön değiştiriyor..

ben her ikisinie gördüm ama sorun su:kadın belli bir süre saga dönüyo bir süre sonrada sola dogru dahiliğimizi veya sağlaklıgımızı!! ispatlayabilecegimiz bir durum yok ortada...

yalan bu beeee iki tarafa da dönebiliyor nisansu nun dediğine katılıyorum bacaklara baktığınızda değişiyor ayaklara baktığınızda değişiyor bi sağ bi sol yapıyor göz yanılgısı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…