• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KÜÇÜK ve İLGİNÇ BİR TEST MUTLAKA DENEYİN

hakikaten görmüyor musunuz? her iki yöne de dönüyor. yorumlara baktım da hep göremediği yazılmış. ama ben görüyorum yaa :S ama çok açık görünüyor her iki yönde de döndüğü

Hakikaten çok ilginç bir test;çok güzel;teşekkürler paylaşım için..
Ben önce sağa doğru gördüm;hemen ardından sola;daha alttaki yazıyı okumadan..
HATTA tırstım bu ne beeelee dedim yav ne kadar enteresan kaydirigubbakcemile4:1closedeyes::roflol: sihir gibi..

valla bende beynim karışıyor zannettim yazıyı okumadan önce sağa dönüyordu yazıyı okuyup tekrar baktım sola dönüyordu sonra tekrar sağa döndürmeye çalıştım dönmedi. bi gariibim galiba önce ikisinide kullanıyor sonra normale dönüyorum:))

evet bende gördüm her iki tarafada dönüyor ilk önce sol gördüm sonra gölgesine baktım ve sağa dönüyor

att2os9qg6.gif

Eğer siz bu bayanı saat yönüne doğru döndüğünü görüyorsanız, beyninizin sağ tarafını kullanıyorsunuz.
Eğer öbür yönde görüyorsanız, beyninizin sol tarafını kullanıyorsunuz.

Bazı insanlar her iki yönde de döndüğünü görüyorlar. Fakat çoğu insan sadece tek yönde görür.

Eğer siz diğer yönde de görmeye çalışırsanız ve görürseniz, IQ' nuz 160' ın üzerine ve hemen hemen dahi derecesindesiniz demektir.

BU BİR ŞAKA DEĞİLDİR. HER İKİ YÖNDE DÖNDÜĞÜ GÖRÜLEBİLİR..
canim benn seninn yazinii okurkenn onun donduguu tarafii hissettimm vee hemm okuyup hem gordumm iki tarafa dondugunu gordumm bu ne oluyoo pekiiii ben dahimiyimm yoksaa:kahve:

Back