KÜÇÜK ve İLGİNÇ BİR TEST MUTLAKA DENEYİN

ben hem sağ hem sol yöne doğru döndüğünü gördüm önce sol snr sağ arkadaşlar dahimiyim yoksa çok dikkat ettim kaç defa baktım aynı şekilde görüyorum.ben dahi olamıcama göre kesin bu kadın dönmeyi bilmiyor

ikl başta baktığınızda saat yönünde dönüyo ama dikkatli bakarsanız ters dönüyo o zaman ben dahiyim bunu gördüğüme göre........:d

önce sağa dönüyordu sonra birden ayak değiştirdi kadın neden acaba sola dönmeye başladı sıkıldı galiba :)))) şaka dimi bu bi oraya bi buraya dönüyo bence...

bir yerde okumuştum kızlar ilk önce bakıp gördüğünüz neyse oymuş asıl cwp yani dakikalarca bakıp sağ dönsün veya sola dönsün diye beklemek sadece beynimizin bi oyunu yani her iki yöne döndüğünü söyleyen arkadaşlar eğer ilk bakışda iki yöne döndüğünü gördüğseniz tebrik ederim.

ama bana kalırsa bu saçmalık zekayla hiç bir alakası yok tamam beyninin hangi lobu gelişmiş belki alakalıdır onunla ama zekayla değildir ya

ben saat yönunde görüyorum

slm hanımlar ben baktım baktım hep sağa döndü büyük kızmda aynen ama küçük kızım iki tarafa diyor kafayı yicez ya kız zeki yada biz aptalız bunu bulup çıkaran arkadaşa çok tşk ler

slm hanımlar ben ilk önce saat yönüne döndügünü gördüm sonra birden bire saat yönünün tersine döndügünü gördüm bence butün kadınlar zeki unutmayalım dimi

ben de her iki yönde de döndüğünü gördüm.:=) önce sola dönüyordu sonra içimden sağa dönsün diyordum sağa dönmeye başladı:=)

kıslar ya siz çok dikkatli ve zekisiniz ya ben biraz ............... senağlama :bbo: dönmüyo işteeeeeeeeeeeee
tatlicadiarzu laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…