• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Sırlar Kanal D

goissp girl le alakali olacagini sanmiyorum nasi yapacaklar ki cok uc noktalarda olmalari lazim bence gossip girl gibi olmaz olmamalida artik birazda kendiniz üretin yane öyle ondan esinlendim,ordan caldim zaten izliyoruz heryerde birazda kendiniz üretici olun ama yok bizde öyle seyler

şu sinem kobal da niye ısrar ediyorlar anlamıyorum yaa
rezalet bi oyunculuğu ay bu kız reklam filmlerini bile beceremiyor.
tiyatro bölümlerinde okuyupda hem güzel hem yetenkli onca kız varken niçin sinem kobal ?

zaten tim sse
hadi kavak yellei neyse ama melekler korusundaki rezilliklerinden sonra timsin hiçbir dizisini izlememe kararı aldım

ben de sinemi sevmem ama ekip genel olarak güzel göründü. bana hemen gossip girlü hatırlattı, burada da okudum öyleymiş zaten. gossipin sadece ilk sezonunu izledim, izlediğim en heyecanlı, en akıcı dizilerden biriydi, hani dramanın lostu adeta, ama ikinci sezonda ne oldu bilemem. tahminimce arkadaşların dediği gibi herkes birbirine dolamışsa bize uyarlayamazlar...

izlemek isteyen izler, istemeyen izlemez niye sorun ediyorsunuz ki.bırakında ne izleyeceğimize bizler karar verelim değil mi

tims halkın istediği şeyi veriyor işte. böyle diziler gayet de izleniyor. tims de para kazanma peşinde, tabi ki böyle diziler çekecek! dediğim gibi halkın istediği bu. bizler de tv başında bunlarla vakit öldüreceğiz napalım...

Oyuncular:

Su: SİNEM KOBAL
Çetin: BURAK ÖZÇİVİT
Ayşegül: MERVE BOLUĞUR
Arzu: İPEK KARAPINAR
Demir: BİRKAN SOKULLU
Ali: KADİR DOĞULU
Meriç: ECEM UZUN
Aslan: Cem MEHMETCAN MİNCİNOZLU
Neslişah ENGİNAY GÜLTEKİN
Ömer: YILDIRIM URAĞ
Ceyla: GONCA VUSLATERİ
Heves: DİLARA ÖZTUNÇ

VE
Fikriye: YILDIZ KÜLTÜR
Şebnem: ŞENAY GÜRLER
Biricik: EBRU AKEL

Kadir Doğulu Handenin sevgilisi değilmi ?
Ve Ebru Akel mi? akannehir

Yaz dizisi olarak mı kalacak ?
Öyleyse izlenir de sezon dizisi olacaksa zor biraz.

evet serenaya benzetmek için seçmişler ama türkiyede onun gossip girl gibi çekilmesi imkansız =)

kesinlikle :) sinem de blake lively'nin yanından geçemez, ilk bölüm fragmanındaki tecavüze yeltenme sahnesi bile gossipten alıntı, e pes doğrusu:1closedeyes:

Küçük Sırlar dizisinde roller yavaş yavaş belirginleşmeye başlıyor. Amerikada reyting rekorları kıran Gossip Girl'ün Türk versiyonu olarak görülen Küçük Sırlar dizisinde Gossip Girl karakterlerine göre rol paylaşımı şöyle olması bekleniyor.

Sinem Kobal -- (Serena)
Burak Özçivit -- (Chuck Bass)
Merve Boluğur -- (Blair Waldorf)
Birkan Sokullu -- (Dan Humprey)
Ecem Uzun -- (Jenny Humphrey)
Kadir Doğulu -- (Nate Archibald)
ıpek Karapınar -- (Vanessa)

:))))

Son düzenleme:
ayyy ilk fargmanı gördüm..şu herkesin önünde yazılar yazan fragmanı..hepsini saydım valla hiç birini yanlış söylememişim :)

Yine bir yabancı dizi özentisi daha..
Bir de şu rol yapabilme kabiliyetinden yoksun olan tipsiz Sinem Kobal'ı koymuşlarr..
Iyyykkk..
Ama Ebru Akel ilgimi çekti.

Hey allahım heryerde bir ahlak bekçisi var niye bu kadar ön yargılısınız arkadaşlar bir çıksın dizi görelim niye bu kadar tepkilisiniz ya
sakın izlemeyin nedemek herkesin tercihleri farklıdır

merak etme böyle atıp atıp tutuyolar ama sonra hepsi tıpış tıpış izliyo kaçırmadan bile nasıl oluyo anlamıyorum:)))

eger orjinaline bagimli kalinirsa rtuk tarafindan kaldirilacak olan dizi
serenanin yatmadigi adam kalmamisti en son
arda turan bu ise ne der acabakaydirigubbakcemile3
ufff ne kopyacisiniz be kardesim
biraz kendiniz uretin dusunun:mymeka:
madem uretemiyosunuz yapmayin bu isi
ama amac baska gencligimizin zihniyetini
iyice bozup ahlak diye bi kavram kalmasin istiyo bu medya
yada medyanin arkasindakiler
turk insanina koyun muamelesi yapiolar
:oklava:

Şu kopyacılık beni de çıldırtıyor.Orijinallikten yoksunluk nereye kadar devam edecek kim bilirr..

Sahip oldukları paranın, dolayısıyla sahip oldukları gücün sınırı yok. Hikayenin ana temaları; masumiyet, büyümek, sırlar ve popüler olmak, sevilmek ve hayatta kalmak için söylemek zorunda olduğumuz yalanlar.

Masumiyet bütün karakterlerin hayatlarının farklı yerlerinde işlense de aslında en çok dizinin başkahramanı Su’nun hikayesini şekillendiriyor. Su yaşadığı dünyanın en pırıltılı, en beğenilen, en konuşulan, en özenilen kızı. Diğerleri gibi ‘vampir’ olmamaya, ‘temiz’ kalmaya, kendine yeni bir yol çizmeye çalışıyor. Ama o dünyanın dışında kalmak kolay değil. O dünyanın içinde durmak da. Ama hiçbiri, tam ortada durmak kadar zor değil.

Küçük Sırlar’da aşkın ve popülerliğin hayatın merkezi olduğu, sert olduğu kadar eğlenceli yönleriyle gençlerin; karanlık, karmaşık, sevgiyle olduğu kadar çaresizlik ve nefretle örülen ailelerinin hikayeleri anlatılıyor.

Küçük Sırlar’ın kahramanlarının hemen hemen hepsi ‘vitrinde yaşıyor.’ Gözümüz kahramanların hemen hemen hepsini magazin eklerinin ikinci sayfa haberlerinden ısırıyor. Bu nedenle çok uzak gibi görünseler de çok yakınlar. Onlar daha büyük arenalarda ve daha güçlü düşmanlarla savaşsa da yaraları, duyguları, aşkları, sevgi ve nefretleri hepimizinki gibi.

Dizide diğer yerli dizilerin kurgu ve hikayelerinden farklı, hızlı ve yoğun bir anlatım tarzı yaratılırken kahramanların hayatlarında önemli bir yeri olan Facebook, Twitter ve cep telefonları da hikayelerinin gelişiminde kullanılıyor.

diznin konusu buymuş kızlar
sinemalar.com'dan alıntıdır..

Back
X