Saç Rengi ve Saç Boyama Küçük sırlar dizisindeki merve boğulur saç rengi

Canım benım sac rengım mocca ve bu renk 100de 100 mocca daha oncede belırttıgım gıbı,ama kuaforde boyatacaksan o sekılde soyluyorsun ıstedıgın rengı zaten gordugunde anlarsın,ama kendın boya almak ıstersen bılemem.

Mocca rengının ıcınde kızıllar vardır zaten ,boyat memnun kalırsın,hatta benım dıp boyam geldı gene gıdıp boyatıcam super bır renk,yolda cevırıp soruyorlar ne renk dıye.ılgıden bunalmıstım valla:)

ama ben kuaföre boyatmıcam güvenmiorum çünkü hiçbi şekilde fobim var....o yüzden piyasada satılan boyalarla olmazmı?palette mocca var ama?

canım bılmıyorumkı evde boyansa nasıl oluri,kuaforler zaten sacı batırıyorlar genelde ama duz renge boyatacaksın sorun olmaz en azından profesyonelce ıstedıgın rengı elde etmıs olursun.

canım ben loraelin bitter çikolata boyasını yaptım ısıksız ortamda siyah gbi duruo fakat ışıkta hafif bi kızl parlama var be ona benzettim rengi benimkine benziyor

şimdi şöyle söyliyim

1.bölümde dikkat ettiyseniz kızın saçı siyahtı.
güneşte bile simsiyah parlıyordu.
tam da ben o tarihlerde saçımı siyaha boyadım.
benim de öyleydi.

ama sonra 6 hafta geçti ve mervenin saçları kahverengileşti.
benim de 6 hafta içinde saçımdan boyalar aktı ve saçım aynı merve gibi güneşte kızılkahve ışıldamaya başladı.

yani kızın saç rengi akmış siyah tır.

brezilya siyahı bu renk..
sert durmayan bir siyah..

ve kızıllıkların sebebi de rengin akması ve altındaki orealle açılmış rengin hafif hafif ortaya çıkması.. güneşte çok yıpranmış oldugu belli oluyor zaten..

Bu saç koyu kahve, güneşte kızılımsı, gölgede siyahımsı bir hal alıyor. Ama kesin bir renk söylenemez çünkü bu renk onun orijinal saç rengi de olabilir, ya da boyaysa da önceki zemin rengi nedir bilinmesi gerekir. Şu anki görünümüyle koyu kahve, aynı rengi 2 yıl önce kullanmıştım ancak renk kendini ten rengiyle birlikte gösterir o yüzden herkes farklı algılayabilir.

canım kızıl olan saçlarının üstüne, koyu kumral yada koyu kestane boyatmış gibi geldi bana yerimseniben çünkü siyah olsa böyle olmaz o parlamalarda eski renginden kalma gibi

mocca önceden olabilir canım.ben mokka boyattım ve siyahla alakası olmuyor pek.hafif kızıl mor dalgalanmalar oluyor.tatlı bir renk.dedim ya akmış siyah diye.mokka boyattım sarı vardı ondan öncede sacımda hepsinin üstüne siyah atınca böylke oldu benimde

son resımdekı benım saç rengıme benzıo ama naz elmasın rengıni sewıorum ben bıdahaki boyamda tutar ınş..arkadaşlar bakır kullanımı çok mu zor uzun surede..yıpranır mı çok we akarmı bilgi istıorum..hep röfle kullandım ama artık tek renk istıorum we koyu da istemıorum beyaz tenlıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…