• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Küçük sırlar dizisindeki merve boğulur saç rengi

taban ne kadar açık olursa olsun simsiyah yapınca kızıl yansımalar olması mümkün değil.ışıkta da simsiyah duruo normalde de simsiyah duruo siyah saç arkadaşlar hiç başka bi renk gözükmiyo kapkara oluyo.kesinlikle siyah deil..

en fazla platin olup da sonra siyah yapılsa da açılsa biraz neyse ama yon röfleli saçta bile platin renkler oluo üzerini siyah boya .. simsiyah çıkıyo meydana saçlar

ben saçlarımı 8 ay önce kızıldan koyu kahveye boyadım ondan 2 ay sonra da siyah boyadım ama bugün bile, yani aradan 6 ay geçmesine rağmen uçlarım kızıl. siyah açılmıyor diye birşey yok benim simsiyah saçlarım açıldı kendiliğinden

benim saçlarımda bi ara bu renkti..kızıl saçın üzerine koyu kestane boyamıştım ilk ay koyu dursada 2. ay güneşte ve ışıkta kızıl parlamalarım oldu ama normalde siyaha yakın bir renk gibi duruyordu..umarım aradığın rengi tam olarak bulabilirsin

canım koyu kahveye boyadığımda böyle olmuştu 3 sene falan oluyor...
kendi saç rengimin üzerine boyamıştım kumralın üzerine.. yansımalar falan var farkındaysan

aaaairu.jpg

kızlar benim saçım şu an aynen böyle. Altında kızılımsı bi renk vardı siyaha boyadım 5 ay önce ve şu an böyle oldu :). Zaten merve boluğurunda saçları kızıldı üstüne siyah yaptı o yüzden bu şekilde :)))

bazı siyahlar mavimsi olarak parlayabiliyor o yzden L'oreal Casting koyu kestane boyarsan iyi bi sonuç alırsın bende kızılın üztüne boyamıstım böyle olmustuyerimseniben

siyahla kızılı karıştırılmış gibi duruyo..çünkü bazı yerlerde siyah gözüküyo bazı yerlerde koyu kızıl..

bu benim saç rengimden bnm saçta kına vardı 3 hafta önce koleston 3.0 koyu kahve yaptım siyah gibi görünüyo ama byle renk değişimi oluyo yakından kahve

onun saçları eskiden turuncuydu sonra siyah yaptı belkide akıyodur kaydirigubbakcemile3
çikolata kahve ye annem boyamıştı böyle görünüyodu bazen siyah bazen koyu kızıl zemuszemus

Back