• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Küçük sırlar dizisindeki merve boğulur saç rengi

kokos_kedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2010
436
0
0
Muğla
Kızlar sizce bu renk ne olabilir?

b0253aa8.jpg

95ab3282.jpg

f5345258.jpg

42442f62.jpg

4be4a93c.jpg

d666277d.jpg

970d177e.jpg

f8393acf.jpg

86956e1e.jpg

bana kalsa siyah der geçerim ama bu forumda bi sürü renk tonu öğrendim hiçbişey göründüğü gibi değilmiş

çikolata kahve gibi geldi banada çünkü ışıkta parlama yapıo gibi ama karar veremedim tam hoş bi renk siyah kadarda sert durmuyor

benim saçlarım kestane rengi ve palette'in çıkolata kahvesiyle boyadımm uzunca bir süre..bildiğin siyah oluyordu bende,aynen fotolardaki gibi güneşte kızılımsı yansımaları da böyleydi .ama eğer set boya almayacaksan tüp tercih edeceksen yanındaki oksidanın %6 lık olmasına dikkat et çünkü %9 luk alırsan açık oluyor..

bu rengi bende çok sevdim kutu boyalarda hangi renge denk geldiğini merak ediyordum bana kalsa loreal siyah utlra viyole boyucam ama acaba loreal kızıl siyah olabilir mi ki bu renk?

kızlar çikolata kahve gibi ama siyah degil kızıl siyah hiç degil...çünkü siyah ışıkta kızıl-kahverengi gibi parlamaz çünkü yıllardır siyah yaptım ordan biliorum...bu renk çikolata kahve gibi ama koyu sanki ondan tam çıakramadım

Renk siyah renk işte gün ışığında açıkça belli. diğer yerlerde ışık yansımasından farklı görünüyor.

bu kızın önceden saçları turuncuydu belki de o kızıl yansımalar önceki saç renginden kalmadır.

Merve-Bolugur-foto-3.jpg

koleston 4/6 kızıl viyole ve loreal excellence 4.16 kestane küllü kızıl böyle bir şey çıkıyordu sanırım ben boyamıştım bu rengi ama son resimdeki kadar güneşte siyah durmuyor söyliyim. şimdi hatırladım boyalara bakınca :D

bu rengin kzılımsı olmasının sebebi önceki saç renginin yani taban renginin açıkolmasıdır benimde gerçek saç rengim açık kumral siyaha boyuyunca böyle bişiy çıktıı . aslında ilk zamanlarda simsiyahtı ama bitkisel sampuan kullandığım içinn siyah boyayı yavaş yavaş aşındırdı.. simdilerde saçlarım sankii koyu kumral boyanmış gibi ama hç boyamadımm

ya kaç kere sölicem siyah degil bu saç ...Bencede ya çikolata ama koyusu yada koyu kahve kestane olabilir bişiler var ama du bakalım yakında ögreniriz

Back