Küçük şehirde yaşayıp iş bulamayanlar

englishmaster

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2020
907
1.569
Küçük şehirde yaşadıgı için iş bulamayan var mı aranızda nasıl bir yol izlediniz büyük bir şehire gittiniz mi.İyi bir bölüm ve üniversite mezunuyum bulunduğum şehir yüzünden işsizim uzun zamandır cebime bir tl girmiyor .Yakın arkadaşım büyük sehirde aynı bölüm mezunuyuz iş bulması bir saatini bulmuyor aynı cv miz.Büyük şehire taşınırmıydınız kira falan ödemek zorunda kalsanız bile

Aynı durum. özel sektörden çok çektim ben. Bu tür küçük şehirlerde işletmeler küçük oluyor. maaşlar zamanında ödenmiyor, profesyonellik yok. Yan hak, sosyal hak yok. Çalıştığım yerlerden işimi iyi yapamadığım için değil sudan sebeplerle çıkarıldım. Hatta bazen dorğuları söyledim diye. Bir süre de Ankaraya gittim. Kiralar o kadar yüksek değildi ama ev arkadaşı ile kaldım.

Kesinlikle büyük şehre gidecekseniz iyi bir semtte ev tutun. Her zaman kenara para atın. iyi bir şirket bile olsa maaş ödemelerini geçiktiriyorlar. Kadın olarak zor durumda kalırsınız.
Şu an kpss hazırlanıyorum. Özel sektörün her şeyi berbat.

Büyük şehirdeyim, özel sektör köle arıyor. Nadir kurumsal bir firma bulursan şanslısın. 2 lisans mezunuyum, sürekli çağrı merkezi için arıyorlar, hayattan soğudum. Boşuna okumuşum diye düşünüyorum. Ev hanımı oldum resmen. Umarım geçer bu süreç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…