- 20 Kasım 2013
- 1.352
- 323
-
- Konu Sahibi Yavrukusun annesi
peceteleri kaldırınca pek bi çıplak kalıyor sankiYa canım benim fikrim şu fırın üstündeki peçete fazlalıkları kaldırırsan daha iyi olur durumun müsaitse tül olmamış sanırım mutfakta sende ben gibi mor kullanıyorsun tülü zebra ve halıda mor lu güzel birşey olursa daha modern olur bence bu benim görüşüm
En çok halıyı sevdim. :) her yerde el emeği şeyler var maşallah ama bana biraz gereksiz kalabalık geldi. İhtiyaçtan çok süs var. Ama zevk meselesi. Mutfağınız çok tatlı güle güle oturun.
Çok tesekkur ederim yere kadar olsa dediğiniz tül mu yoksa fon perde mi, tülu uygun bin zamanda değiştirip yere kadar yapicam inşallah. Sıvı sabunlugu mahallelerde bulunan zuccaciyeden aldımBayildim hersey harika perdeniz cok guzel keske yere kadar olsaydi halinizin rengi super bende boyle renkli mutfaklari cok severim sivi sabunlugunuzu nerden aldiniz
Çok teşekkür ederim allah daha güzellerini size versinCok tatlı mutfağınız var güle güle oturun
Sagolasin el emegim göz nurum, eve dokunuşlar yapmayı biseyleri değiştirmeyi boyamayi sokmeyi seviyorum birazmutfagınızın her köşesine bayıldım özellikle perdenize aşık oldum
çok sıcak bir mutfak çok sevimli sakın yanlış anlamayın ama bana ekmek teknesi diye bir dizi vardı onu hatırlattı.
güle güle sağlıkla oturun inşallah.[
çok teşekkürler
ekmek teknesi dizisini hatırladım da orda neye benzettiniz onu bilemedim
Çok teşekkürlerNe tatli bir mutfak