• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küçük prensim DENİZ MERT'imin gelişi

sgumus

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
1.196
2
316
42
İzmir
31 ekim cumartesi dr kontrolümüz vardı ve herşey yolundaydı 16 kasımda epidural sezeryan için netleştik , biraz dolaşıp eve geldik ama nedense yerimde duramıyorum hep bişeyler yapasım vardı. akşam hafif karnım ağrımaya başladı bütün gün tuvalete çıkamadım diye düşündüm tuvalete gittim ama bitürlü tuvaletten çıkamıyordum daha kapıdan çıkmadan tekrar dönüyordum eşime bişeyler oluyor dedim en son tuvalete gittiğimde kırmızı kan geldi tabi hemen eşime haber verdim ama benim elim ayağım başladı zangır zangır titremeye drumu aradım tamam bebek geliyor hemen yola çıkın dedi apar topar valizleri aldık annemi bile almadan izmire doğru yola çıktık drum yolda tekrar aradı ege sağlıkta doğum yapacaktım ama pazartesiye kadar hasta kabul etmediklerini söyledi ve çınarlıda yapmaya karar verdik işin kötü yanı izmiri o kadar iyi bilen eşim hastanenin yerini hatırlamadığını söyledi yoldan hastaneyi arayıp bi kaç kere tarif aldık hastaneye gider gitmez kalp atışlarını dinlediler drumun yolda olduğunu beni hazırlayacaklarını söylediler herşey o kadar hızlı gelişti ki bi anda kendimi önlüğü giyip eşimle ameliyathanenin önünde vedalaşırken buldum daha ne olduğunu bile anlayamamıştım anestezi yapıldı sonra drum geldi ben baştan sona titredim doğum süresince bile ağlama sesi duyuldu oğluşum ağlıyordu drlardan biri gözleri açık doğdu dedi sonra bana gösterdiler miniğimi öptüm babasına gönderdim saat 00:05 te dünyaya gelmişti 1'e doğruda beni odama aldılar ben doğumdayken eşim annemi aramış tabi annem şok olmuş. drumuz iyiki sezeryan oldu zaten normal yapmaya çalışsaydıkta sonunda sezeryan olucaktı dedi çünkü kordonu 3 kez boynuna dolanmış oğluşumun yani iyiyki erkenden geldi şimdi allaha bnlerce şükür evimizdeyiz ve herşey yolunda babasına aşıktım şimdide oğluna aşık oldum oğluşum aynı babasına benziyor. allah tüm isteyenlere bu güzel ve tarifsiz duyguları yaşatsın
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Son düzenleme:
canım gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah çok tatlı bebişin canım benim kardeşimin adıda mert mertler genelde yakışıklı olurlar çokda duygusal olurlar:))

canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi hayırlı bi evlat olmasını nasip etsinn
çok yakışıklı bi oğluşun var maşallah :nazar:

masallah yakısıklıya allahım analı babalı buyutsun
2 hafta sonra bende boyle bı yakısıklı getırcem:lepi:

Gözün aydin canim..yalniz dikkatli ol bu Denizler cok fena oluyor demedi deme :))

zira bendede bir Deniz varda ordan biliyorum..

ay çok tatlı maşşallah...ne tatlı uyuyor...allah ısteyen herkese nasıp etsın...analı babalı buyusun ınşallah :nazar:

canım benim allah analı babalı büyütsün yavrunu mis kokusuna doğasın inşallah ismide mert olunca çok duygulandım.sağlıkla büyüsün maşallah

gözün aydın canım, allah analı babalı büyütsün, benim oğlumda deniz, hatta eşimin ismide deniz mert:)))) adıyla yaşasın, iyidir denizler

sağolun teyzeleri allah hepimizin meleklerine analı babalı sağlıklı ömürler nasip etsin isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim :Saruboceq:

aa gümüşcüm bu hikaye bana çok tanıdık geliyoo kaydirigubbakcemile3 allahım hiç ayırmasınn :Saruboceq:

Back