Küçük numara ayakkabı aldım..Arka kısım vuruyor..Sürekli giysem açılır mı?

PeSpEmBe

Uyuduum ben Büyüdüüm ben
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
116
Yer
İzmir
geçen gün platform topuklu bir ayakkabı aldım. Ayaklarım taraklı olduğundan hiç giymeye cesaret edemezdim ama acayip alasım geldi ve denemek istedim.Normalde 36 giyiyorum ben, ama bunda 36 giydiğimde ayakkabının arkası yürürken çıkıyordu, çıkmaması için kendimi kasmam filan lazımdı. Satıcı 35 ini verdi , ben yok daha neler diyordumki ayağıma oldu. Orda tıpış tıpış yürüdüm rahatça. Bi yandan da 35 oldu diye şaşkınım tabi.Ayakkabıyı aldım ben. Şimdi evde deniyorum topukluyla yürümeye çalışıyorum filan ama ayağımı rahatsız ediyor sanki, sıkıyor. Arka tarafı da ayağımı vuruyor.
Şimdi ayakkabı konusunda uzmanlaşmış arkadaşlara sesleniyorum, ben napabilirim ??? Sürekli evde giysem ayakkabı açılır mı, rahat giyer miyim dışarda alışınca ?
Ben öğretmenim ve okulda giyersem düşerim veya ayağım rahat etmez mahvolurum diye giymeye henüz cesaret edemedim evde öylece duruyo , bakışıp duruyoruz sadece

off canım ya sorma bende hep spor ayakkabı converse giyerim öbür türlü ayakkabılar hep ayağımı yara yapar o kadar inceki derim ama bi mağazaya giderim bi topuklu ayakkabı gördüğümde içim gider giyemeyeceğimi bile bile alırım sonra eve gelirim dolapta bekler bi sürü topuklu ayakkabım var alırım giyemem 2 adım yol giderim ayağımı vurur

Ayakabıcıya git arka tarafını vuruyorlar ezerek genişletiyorlar.. Birde ne kadar doğru bilmiyorum ama buzdolabına koyuncada açılıyormuş bi arkadaşım yapmış açıldı diyor.. :)

Bence 36sını alın.En azından içine astar fln koydurma ihtimaliniz var,diğer türlü sürekli vuracak ve problem yaratacak.Ben de yapmıştım aynı ayakkabıyı fakat 1-2 kez giyebildim,sonra kullanamadım tabi.

Ayakabıcıya git arka tarafını vuruyorlar ezerek genişletiyorlar.. Birde ne kadar doğru bilmiyorum ama buzdolabına koyuncada açılıyormuş bi arkadaşım yapmış açıldı diyor.. :)
Evet,ben denemiştim onu,yalnız ayakkabı deriyse işe yarıyormuş.Yoksa buz tuttuğuyla kalıyo

eğer ayakkabı önden sıkmıyorsa geri verme canım yanlardan sıkıp arkadan da acıtıyorsa kalıba koyuluyor aldığın yere götür orda koyarlar arkasını da ezdirip topuk beslemesi diye birşey yapıyorlar ondan yaptırırsan rahatlıkla kullanırsın... eğer önden sıkıyorsa 36sını al önden besleme yaptırırsın rahatlıkla giyersinn güle güle kullann

canım ya arkadan acayip vuruyor, bir de sanki küçük duruyor gıcığıma gidiyor 35 olunca. Ya ben botta 37 giyiyorum bu ne iş anlamadımki...

benim bir fikrim var umarim yaparsiniz :)
kalin corapla gezin biraz evde.. achilir hic vurmaz

yıllar önce ilk defa bir tv programında dinlemiştim " ayakkabılar zamanla açılmaz, deforme olur, deforme olurken de ayağınıza olan olur" demişti bir ortopedi uzmanı sanırım. ara ara bu ifadeye rastlarım ...

sözün özü: 36 sını alın, sonra tırnak batmasıydı, ayak vurması, şişmesiydi uğraşmayın ya da başka bir model alın. sizi ömür boyu taşıyacak olan ayaklarınıza iyi bakın

benim ayaklarımda taraklı öncelikle poşete koyup buzlukta 1 gece bekletiyorum
genelede bu işe yarıyor ama olmadıysa
ayakkabıcıya veriyorum kalıba sokuyor

Kızlar evde sürekli giydim kalın çoraplarla. Kendime işkence yaptığımla kaldım, dediğim gibi ayaklarım taraklı ve ayakkabı önden baya dar. kan mı gitmedi öne nedir giydikten bi süre sonra ayak parmaklarım uyuşuyodu ve canım yanıyordu haliyle. Bu ayakkabı bana göre değil. gidip ya modelini ya da numarasını değiştiricem . Öyle de güzeldi ama kısmet işte bana uymuyor ...
Yorumlarınız için sağolun, siz yazdıkça ben okudum, okumaya da devam ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…