geçen gün platform topuklu bir ayakkabı aldım. Ayaklarım taraklı olduğundan hiç giymeye cesaret edemezdim ama acayip alasım geldi ve denemek istedim.Normalde 36 giyiyorum ben, ama bunda 36 giydiğimde ayakkabının arkası yürürken çıkıyordu, çıkmaması için kendimi kasmam filan lazımdı. Satıcı 35 ini verdi , ben yok daha neler diyordumki ayağıma oldu. Orda tıpış tıpış yürüdüm rahatça. Bi yandan da 35 oldu diye şaşkınım tabi.Ayakkabıyı aldım ben. Şimdi evde deniyorum topukluyla yürümeye çalışıyorum filan ama ayağımı rahatsız ediyor sanki, sıkıyor. Arka tarafı da ayağımı vuruyor.
Şimdi ayakkabı konusunda uzmanlaşmış arkadaşlara sesleniyorum, ben napabilirim ??? Sürekli evde giysem ayakkabı açılır mı, rahat giyer miyim dışarda alışınca ?
Ben öğretmenim ve okulda giyersem düşerim veya ayağım rahat etmez mahvolurum diye giymeye henüz cesaret edemedim evde öylece duruyo , bakışıp duruyoruz sadece![KK37 :37: :37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)
Şimdi ayakkabı konusunda uzmanlaşmış arkadaşlara sesleniyorum, ben napabilirim ??? Sürekli evde giysem ayakkabı açılır mı, rahat giyer miyim dışarda alışınca ?
Ben öğretmenim ve okulda giyersem düşerim veya ayağım rahat etmez mahvolurum diye giymeye henüz cesaret edemedim evde öylece duruyo , bakışıp duruyoruz sadece
![KK37 :37: :37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)