- 30 Ağustos 2008
- 54
- 19
- Konu Sahibi nazlimmm086
Küçük memeleri ile barışık olan kızlar, desteğinizi bekliyorum çünkü artık benimde barışık olmam lazım gelişme çağımdan beri ileride çocuk sahibi olduktan sonra yaptırırım elbet diye kendimi avuttum durdum, şimdi çocuğumu büyüttüm maddi açıdan yaptırabilecek durumdayım ama eşim asla kabul etmiyor ben seni böyle seviyorum diyor sağolsun kocacım ama gelgelelim ben sevmiyorum napıcam ya, pandemi döneminde hazır evdeyken yaptıralım evde iyileşirim dedim, eğer yaptırırsan boşanırım diyor, akıl al
ır gibi değil. Ya diyorum destekli takıyorum ya farzetki içine takıcam, dıştan normal çamaşır giyicem. Yok asla diyor. Bu arada 80b kullanıyorum destekli ama 3 te 2 si destek tabi . Artık kendimle barışmayı öğrenmem lazım. Küçük memeleri ile özgüveni yüksek kızlardan tavsiye bekliyorum.
ır gibi değil. Ya diyorum destekli takıyorum ya farzetki içine takıcam, dıştan normal çamaşır giyicem. Yok asla diyor. Bu arada 80b kullanıyorum destekli ama 3 te 2 si destek tabi . Artık kendimle barışmayı öğrenmem lazım. Küçük memeleri ile özgüveni yüksek kızlardan tavsiye bekliyorum.