küçük meleklerim domuz gribi oldu

çok geçmiş olsun..Allah bebişlerimizi kazadan , beladan, hastalıktan, kem gözden ve nazardan korusun inşallah..

bu konuyu acali yaklasik 1 hafda olmus,insallah bu zaman kadar kalmamisdir da sagliklarina tekrar kavusmusdur yavrucaklar cok gecmis olsun Rabbim korusun bebeklerimkzi insallah...

nefisem çok şükür atlattık grip illetini öksürüğümüz çok hafif kaldı.ama eskiye nazaran çok çok iyiler neşeleri yerinde kuzularımın iki günde 2 diş çıkardı küçük prensesim.ablamız kuş kanadından bile yel kapıyor dün gece yine ateşlendi yanakları al al oldu ama şimdi odanın içinde dört dönüyor:)rabbim kimseye bu hastalığı yaşatmasın çok zordu gerçektende

canım kuzuların iyi olmasına sevindim konuyu açtığından beri takip ediyordum.iyi haberlerini alınca yazmayı tercih ettim. rabbim tüm kuzuları korusun, bizleride tabii.

kızlar büyük kızım zatürre oldu.bir haftadır çok derinen gelen öksürüğü vardı pazar günü ve dün gece acile gittik.pazar günü bi sırtını dinledi dr yolladı burun spreyi verdi sadece değil antibiyotik öksürük şurubu bile vermedi.gece yatarken gündüz daha gözünü açmadan başlıyor yarım saati geçik öksürüyor.anne boğazım acıyor diyo.çok zor nefes alıyor bugün polikinliğe gittik astım için test yaptılar hemogram vs kolu ceviz gibi şişti kuzumun damarı patlattı hemşire.çıldırmak üzereyim ya sürekli ağlıorum o öksürdükçe.gece damla su sıçrıyor uykusundan oda ağlayarak uyaıyor.ablasının öksürüğünü durunca.üst dişleri geliyor onunda bie haftadır doğru düzgün uyku uyuyamadık.gece bir yandan yağmura buhar veriyorum diğer yandan ayaklarımda damlayı sallıyorum.içim geçer gii oluyor yağmur dursa damla ağlıyor.bugün dr agumentin verdi birde aist dün gece prednol yapmalarını istedim dedim çocuk nefes alamıyor ne bu böyle.dr yaptırabilirsin dedi.artık bizim ağzımıza göremi hareket ediyor bu drlar.çıldırmamak elde değil ya.hastane dönüşü ikinci prednolu yaptırdım.kuzum ann bacağım acıyo kolum acıyo akşam baba gelcek ben onları söylücem babaya hem kolumu hem bacağımı acıttılar dicem diyo.eve gelir gelmez ventolinle pulmicort verdim şimdi soğuk buhar aıyor 20 dakika arayla vericez açılana kadar.kızlar nolur kızım için dua edinSaruboceq:.zira ona bişey olucak diye öyle çok korkuyorum ki.3.5senelik savaşı ya kaybedersek diye ödüm kopuyorsenağlama

canım benim ya çok geçmiş olsun iki çocukla gece gündüz kıyamam inşallah en kısa sürede iyileşirler içini ferah tut canım Allah acil şifalar versinde kuzucukların biran önce iyileşsin

kızlar büyük kızım zatürre oldu.bir haftadır çok derinen gelen öksürüğü vardı pazar günü ve dün gece acile gittik.pazar günü bi sırtını dinledi dr yolladı burun spreyi verdi sadece değil antibiyotik öksürük şurubu bile vermedi.gece yatarken gündüz daha gözünü açmadan başlıyor yarım saati geçik öksürüyor.anne boğazım acıyor diyo.çok zor nefes alıyor bugün polikinliğe gittik astım için test yaptılar hemogram vs kolu ceviz gibi şişti kuzumun damarı patlattı hemşire.çıldırmak üzereyim ya sürekli ağlıorum o öksürdükçe.gece damla su sıçrıyor uykusundan oda ağlayarak uyaıyor.ablasının öksürüğünü durunca.üst dişleri geliyor onunda bie haftadır doğru düzgün uyku uyuyamadık.gece bir yandan yağmura buhar veriyorum diğer yandan ayaklarımda damlayı sallıyorum.içim geçer gii oluyor yağmur dursa damla ağlıyor.bugün dr agumentin verdi birde aist dün gece prednol yapmalarını istedim dedim çocuk nefes alamıyor ne bu böyle.dr yaptırabilirsin dedi.artık bizim ağzımıza göremi hareket ediyor bu drlar.çıldırmamak elde değil ya.hastane dönüşü ikinci prednolu yaptırdım.kuzum ann bacağım acıyo kolum acıyo akşam baba gelcek ben onları söylücem babaya hem kolumu hem bacağımı acıttılar dicem diyo.eve gelir gelmez ventolinle pulmicort verdim şimdi soğuk buhar aıyor 20 dakika arayla vericez açılana kadar.kızlar nolur kızım için dua edinSaruboceq:.zira ona bişey olucak diye öyle çok korkuyorum ki.3.5senelik savaşı ya kaybedersek diye ödüm kopuyorsenağlama

yazını yeni gördüm ve çok üzüldüm canım. inşallah şimdiye kadar atlatmışsınızdır, iyileşmiştir yavrun. çok geçmiş olsun. allah kuzularımızın acısını bize göstermesin :Saruboceq:

Çok saĞolun arkadaŞlar atlattık sayılır Çok ŞÜkÜr. ÖksÜrÜĞÜmÜz az bıŞey devam etsede gece uykuda ve sabah uyanır uyanmaz gelen ÖksÜrÜk nÖbetımız yok.Çok dıkkat edıyoruz sırtında havlu 1 saatten fazla kalmıyor.dut pekmezı ıÇırıyoruz gece uykusunda.aslında en Çokta pekmezın faydası olduda dıyebılırım.bı tanıdıĞımız memleketınden getırttı sırf yaĞmur ıÇın.sızlerde Çok dıkkat edın.ÇÜnkÜ bu ıllet bır kere cıĞere ındımı kolay kolay kurtulamıyor yavrucaklar.

X