- 25 Ağustos 2007
- 254
- 2
- 46
- Konu Sahibi levestoriy21
çok geçmiş olsun..Allah bebişlerimizi kazadan , beladan, hastalıktan, kem gözden ve nazardan korusun inşallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar büyük kızım zatürre oldu.bir haftadır çok derinen gelen öksürüğü vardı pazar günü ve dün gece acile gittik.pazar günü bi sırtını dinledi dr yolladı burun spreyi verdi sadece değil antibiyotik öksürük şurubu bile vermedi.gece yatarken gündüz daha gözünü açmadan başlıyor yarım saati geçik öksürüyor.anne boğazım acıyor diyo.çok zor nefes alıyor bugün polikinliğe gittik astım için test yaptılar hemogram vs kolu ceviz gibi şişti kuzumun damarı patlattı hemşire.çıldırmak üzereyim ya sürekli ağlıorum o öksürdükçe.gece damla su sıçrıyor uykusundan oda ağlayarak uyaıyor.ablasının öksürüğünü durunca.üst dişleri geliyor onunda bie haftadır doğru düzgün uyku uyuyamadık.gece bir yandan yağmura buhar veriyorum diğer yandan ayaklarımda damlayı sallıyorum.içim geçer gii oluyor yağmur dursa damla ağlıyor.bugün dr agumentin verdi birde aist dün gece prednol yapmalarını istedim dedim çocuk nefes alamıyor ne bu böyle.dr yaptırabilirsin dedi.artık bizim ağzımıza göremi hareket ediyor bu drlar.çıldırmamak elde değil ya.hastane dönüşü ikinci prednolu yaptırdım.kuzum ann bacağım acıyo kolum acıyo akşam baba gelcek ben onları söylücem babaya hem kolumu hem bacağımı acıttılar dicem diyo.eve gelir gelmez ventolinle pulmicort verdim şimdi soğuk buhar aıyor 20 dakika arayla vericez açılana kadar.kızlar nolur kızım için dua edinSaruboceq:.zira ona bişey olucak diye öyle çok korkuyorum ki.3.5senelik savaşı ya kaybedersek diye ödüm kopuyorsenağlama