Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duygularını ne kadar güzel ifade etmişsin.Rabbim sorunsuz güzel bir hamılelik geçirmeni nasip etsin Sağ salim kucağına alacağın günü göstersin.Darısı tüm isteyenlerin başına
Canımm tebrik ederim 2 gündür güzel haberler almak ne güzel çıbık sonra sen Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok ama çok sevindim inan :1hug:
hayırlı olsun bebişin,
kendine dikkat et :CüvCüv:sağlıcakla kucağına al
Allahım sana şükürler olsun bende bir melek taşıyorum artık...zemuszemus
Okadar şaşkınım kii yine vazgeçmiştim bu ay ki ümitlerimden....senağlama
Yok olmadı diyordummm...Ama meleğim bana süpriz yapmış...
Sabah eşimle sağlık ocağına gittik idrar tahlili için...
Yaptı hemşire ikinci çizgi silik ama bence var dedi daha erken olduğu için siliktir bence dedi.Sen yine de emin olmak için kan tahlili yaptır dedi..Bizde eşimle arada kaldık eşim ben şimdi napayım sevineyim mi üzüleyim mi diyor..Hemen hastaneye geçtik kan talili verdim...Umutlu bekleyişin sonunda sonucumu almaya tek başıma gittim ve meleğim benimleymişzemuszemus şoka girdimm hayırlı olsun diyor doktor kulaklarım çınladı birden.. hastane de tek başımayım hüngür hüngür ağladım ilk işim eşimi aramak oldu ağlamaktan konuşamadım ki eşim çığlık atıyor çok mutlu oldu en çok istediği şeydi.Dile benden ne istersen diye bağırıyor kaydirigubbakcemile3Rabbim nasip etti inş.kucağımıza almayı da nasip eder.:Saruboceqaha sonra da Canım bitanemi Nazlı Ablamı aradım yine ağlıyorum abla hamileyim diyorum oda uçtu havalara allah bin kere razı olsun hep yanımdaydı benim için hep dua ettiopuyorumnanaktan.Sonuç böyle işte bende bir can taşıyorum artık....Allah isteyen herkese ama herkese nasip etsin inş...Herkese desteği için çok teşekkür ediyorum...
canım tebrik ederim...
Canim benim ya...
Her günlügünü okudugumda acaba bu sefer hamile haberi gelicek mi diye gecirirdim icimden...
Bu sefer o muhtesem haberi okudum...
Senin adina öyle cok sevindim ki...
Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin....
Tebrik ederim seni ve esini!
canım ya çok ama çok sevindim hayırlısı olsun bitanem allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızıma arkadaş geliyor demek sende temmuz annesi olacaksın çok güzel
cok duygulandim... gözünüz aydin.. allah saglikli bir evlat nasip etsin
papatya
neee
inanamıyorum :1shok:
çook sevindim tatlım zemuszemusopuyorumnanaktan
Allaha şükür :Saruboceq:
tebrik ederim
sağlıcakla tamamına erdirsin rabbim inşallahhhhhhh :Saruboceq:
sagsaglim bebisini kucagina alman dilegimle ...
tebrik ederim canim
a.s.
Aminn inş.. canım benim...:Saruboceq:Çok sevindim canımö umarım sağlıklı bir şekilde alısın yavrunu kucağına.
Gözünüz aydın,Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin,sağlıklı mutlu bir hamilelik dilerim.Darısı tüm isteyen arkadaşlarımın kucağına işaalah:Saruboceq:
Allahım sana şükürler olsun bende bir melek taşıyorum artık...zemuszemus
Okadar şaşkınım kii yine vazgeçmiştim bu ay ki ümitlerimden....senağlama
Yok olmadı diyordummm...Ama meleğim bana süpriz yapmış...
Sabah eşimle sağlık ocağına gittik idrar tahlili için...
Yaptı hemşire ikinci çizgi silik ama bence var dedi daha erken olduğu için siliktir bence dedi.Sen yine de emin olmak için kan tahlili yaptır dedi..Bizde eşimle arada kaldık eşim ben şimdi napayım sevineyim mi üzüleyim mi diyor..Hemen hastaneye geçtik kan talili verdim...Umutlu bekleyişin sonunda sonucumu almaya tek başıma gittim ve meleğim benimleymişzemuszemus şoka girdimm hayırlı olsun diyor doktor kulaklarım çınladı birden.. hastane de tek başımayım hüngür hüngür ağladım ilk işim eşimi aramak oldu ağlamaktan konuşamadım ki eşim çığlık atıyor çok mutlu oldu en çok istediği şeydi.Dile benden ne istersen diye bağırıyor kaydirigubbakcemile3Rabbim nasip etti inş.kucağımıza almayı da nasip eder.:Saruboceqaha sonra da Canım bitanemi Nazlı Ablamı aradım yine ağlıyorum abla hamileyim diyorum oda uçtu havalara allah bin kere razı olsun hep yanımdaydı benim için hep dua ettiopuyorumnanaktan.Sonuç böyle işte bende bir can taşıyorum artık....Allah isteyen herkese ama herkese nasip etsin inş...Herkese desteği için çok teşekkür ediyorum...
Canım yaa çok ama çok teşekkür ederim..deli kız ağlantın benı
canım hayırlı olsun
meleğini kucağına almanı sabırsızlıkla bekleyeceğim
canım benim gözün aydın olsun.inşallah sağlıklı bir şekilde meleğini kucağına alırsın.:Saruboceq:dualarım seninle ve bütün melek bekleyenlerleopuyorumnanaktan