Canımın İçi diyorum ona gerçektende öyle opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Çok olmadı 5 dk önce ablasını öyle sevindirdiki..Telefonda hıçkıra hıçkıra ağlıyodu haberi verirken ablacım "Hamileyim" kucağımdA Yağmur 20 kırkımız banyo yapacak ben zıp zıp zıplıyorum biryandan annemlere müjdei veriyorum işte budur diye..
Gördünmü küçük meleğim hep derim ki"Rabbim herkezin gönlüne göre versin "Sabırla sonunda kavuşacaksın Mucizene ..
Allahımdan dileğim kolay bir hamilelik dönemi geçirmen ve sağ salim bebeğini kucağına alman:Saruboceq:
Canımsın Seni çok seviyorum ablacım..Sen doğumumu haber verirken bu haberide burada sevdiklerimize vermek bana nasip oldu..:lepi:
Allahım bebek bekleyen dileyen isteyen herkeze nasip etsin inşallahh:Saruboceq::Saruboceq:
Unutmadan sakın sakın yorulmak yok! Bol bol dinleneceksin zira yükün ağır:)
Kocamannnnnnnnn öperim seni ve yazacak herkezi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
inanmıyorumm..inanamıyorum..
canım hamilemiisn çok çok sevindim inanki tatlım yaa oyy ne güzel haber bu Yarabbim..Çıbık kafadan sonra aldığım en güzel haber bu..
süpersin.Allahım sağlıklısını nasip etsin en kısa zamanda canım arkadaşım..
kutluyorum seni
Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için....a.s.tebrikler canım,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allahhh Allahhh:dance::dance:
Bugün ne güzel haberler geliyor öyle.alkisalkisalkis
Çok sevindim Papatya, rabbim tamamına erdirsin inşallah.gamyoncuiremsu
Aaaaaaaaa beklediğim güzel haberlerden bir tanesi,işte budur,
inanın o kadar sevindim ki,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah...
şansa bakın,Nazlıcım sizin minik prensesinizi de Papatya bizlere haber vermişti,
onunkini de siz,Rabbim isteyen herkese yaşatır inşallah bu mutluluğu...
Canımsınn yaa çok teşekkür ediyorumm desteğin için...
Seninde başını şişirdim bu aşama da hep bundan sonra da şişireceğe benziyorumopuyorumnanaktan.Çok çok teşekkür ediyorumm...Ya ne hissettiğimi bile yazamıyorum okadar çok mutluyum ki....
okurken ağladım inanki..o anki düşüncelerini.
canımsın sen benim.
ne demek fıstığım her zaman her yerde seninleyim biliyorsun.
bundan sonra yeni maraton başlıyor artık..artık iki kişisin sen..
çok seviyorum seni biliyosunŞeniz
darısı başıma inşallah tüm isteyenlere...
papatya tebrik ediyorum allah sağlık versin ikinizede...
Maşallah Allah tamamına erdirsin. Hayırlı ugurlu olsun. Sizin adınıza çok çok sevindim. Bende 2 çocuk annesiyim kızım 6 oğlum 3 yaşında bu duyguyu yaşamak mükemmel ötesi.Allah herkeze nasip etsin.
tebrik ederim
Allah saglicakla kucaginiza almanizi nasip etsin insallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?