Küçük Meleğim'den (Papatya16) Güzel Bir Haber

BenNazKsK

Çiçek&Böcük:)
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2007
3.943
9
316
İzmir
Canımın İçi diyorum ona gerçektende öyle opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Çok olmadı 5 dk önce ablasını öyle sevindirdiki..Telefonda hıçkıra hıçkıra ağlıyodu haberi verirken ablacım "Hamileyim" kucağımdA Yağmur 20 kırkımız banyo yapacak ben zıp zıp zıplıyorum biryandan annemlere müjdei veriyorum işte budur diye..
Gördünmü küçük meleğim hep derim ki"Rabbim herkezin gönlüne göre versin "Sabırla sonunda kavuşacaksın Mucizene ..
Allahımdan dileğim kolay bir hamilelik dönemi geçirmen ve sağ salim bebeğini kucağına alman:Saruboceq:
Canımsın Seni çok seviyorum ablacım..Sen doğumumu haber verirken bu haberide burada sevdiklerimize vermek bana nasip oldu..:lepi:
Allahım bebek bekleyen dileyen isteyen herkeze nasip etsin inşallahh:Saruboceq::Saruboceq:
Unutmadan sakın sakın yorulmak yok! Bol bol dinleneceksin zira yükün ağır:)
Kocamannnnnnnnn öperim seni ve yazacak herkezi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
inanmıyorumm..inanamıyorum..
canım hamilemiisn çok çok sevindim inanki tatlım yaa oyy ne güzel haber bu Yarabbim..Çıbık kafadan sonra aldığım en güzel haber bu..
süpersin.Allahım sağlıklısını nasip etsin en kısa zamanda canım arkadaşım..
kutluyorum seni

tebrikler canım,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Aaaaaaaaa beklediğim güzel haberlerden bir tanesi,işte budur,
inanın o kadar sevindim ki,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah...
şansa bakın,Nazlıcım sizin minik prensesinizi de Papatya bizlere haber vermişti,
onunkini de siz,Rabbim isteyen herkese yaşatır inşallah bu mutluluğu...

Allahhh Allahhh:dance::dance:

Bugün ne güzel haberler geliyor öyle.alkisalkisalkis

Çok sevindim Papatya, rabbim tamamına erdirsin inşallah.gamyoncuiremsu

Canımın İçi diyorum ona gerçektende öyle opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Çok olmadı 5 dk önce ablasını öyle sevindirdiki..Telefonda hıçkıra hıçkıra ağlıyodu haberi verirken ablacım "Hamileyim" kucağımdA Yağmur 20 kırkımız banyo yapacak ben zıp zıp zıplıyorum biryandan annemlere müjdei veriyorum işte budur diye..
Gördünmü küçük meleğim hep derim ki"Rabbim herkezin gönlüne göre versin "Sabırla sonunda kavuşacaksın Mucizene ..
Allahımdan dileğim kolay bir hamilelik dönemi geçirmen ve sağ salim bebeğini kucağına alman:Saruboceq:
Canımsın Seni çok seviyorum ablacım..Sen doğumumu haber verirken bu haberide burada sevdiklerimize vermek bana nasip oldu..:lepi:
Allahım bebek bekleyen dileyen isteyen herkeze nasip etsin inşallahh:Saruboceq::Saruboceq:
Unutmadan sakın sakın yorulmak yok! Bol bol dinleneceksin zira yükün ağır:)
Kocamannnnnnnnn öperim seni ve yazacak herkezi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Allahım sana şükürler olsun bende bir melek taşıyorum artık...zemuszemus
Okadar şaşkınım kii yine vazgeçmiştim bu ay ki ümitlerimden....senağlama
Yok olmadı diyordummm...Ama meleğim bana süpriz yapmış...
Sabah eşimle sağlık ocağına gittik idrar tahlili için...
Yaptı hemşire ikinci çizgi silik ama bence var dedi daha erken olduğu için siliktir bence dedi.Sen yine de emin olmak için kan tahlili yaptır dedi..Bizde eşimle arada kaldık eşim ben şimdi napayım sevineyim mi üzüleyim mi diyor..Hemen hastaneye geçtik kan talili verdim...Umutlu bekleyişin sonunda sonucumu almaya tek başıma gittim ve meleğim benimleymişzemuszemus şoka girdimm hayırlı olsun diyor doktor kulaklarım çınladı birden.. hastane de tek başımayım hüngür hüngür ağladım ilk işim eşimi aramak oldu ağlamaktan konuşamadım ki eşim çığlık atıyor çok mutlu oldu en çok istediği şeydi.Dile benden ne istersen diye bağırıyor kaydirigubbakcemile3Rabbim nasip etti inş.kucağımıza almayı da nasip eder.:Saruboceq:Daha sonra da Canım bitanemi Nazlı Ablamı aradım yine ağlıyorum abla hamileyim diyorum oda uçtu havalara allah bin kere razı olsun hep yanımdaydı benim için hep dua ettiopuyorumnanaktan.Sonuç böyle işte bende bir can taşıyorum artık....:emir_bebek:Allah isteyen herkese ama herkese nasip etsin inş...Herkese desteği için çok teşekkür ediyorum...

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
inanmıyorumm..inanamıyorum..
canım hamilemiisn çok çok sevindim inanki tatlım yaa oyy ne güzel haber bu Yarabbim..Çıbık kafadan sonra aldığım en güzel haber bu..
süpersin.Allahım sağlıklısını nasip etsin en kısa zamanda canım arkadaşım..
kutluyorum seni

Canımsınn yaa çok teşekkür ediyorumm desteğin için...
Seninde başını şişirdim bu aşama da hep bundan sonra da şişireceğe benziyorumopuyorumnanaktan.Çok çok teşekkür ediyorumm...Ya ne hissettiğimi bile yazamıyorum okadar çok mutluyum ki....

tebrikler canım,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için....a.s.
Allahhh Allahhh:dance::dance:

Bugün ne güzel haberler geliyor öyle.alkisalkisalkis

Çok sevindim Papatya, rabbim tamamına erdirsin inşallah.gamyoncuiremsu

Kuzum eve iki sevinç gibi bişey oldu bu bugün...
Çok saolasın aminnn diyorummm...
Öpüyorummmm

Aaaaaaaaa beklediğim güzel haberlerden bir tanesi,işte budur,
inanın o kadar sevindim ki,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah...
şansa bakın,Nazlıcım sizin minik prensesinizi de Papatya bizlere haber vermişti,
onunkini de siz,Rabbim isteyen herkese yaşatır inşallah bu mutluluğu...

Aminn ablacımm...Sizin bu güzel dileklerinize çok ihtiyacım vardı...Çok şaşkınım ağlıyorum çok başka bişeymiş bu yaa...
Çok teşekkür ediyorumm.Bundan sonra da hep bilgilerinize ihtiyacım olucak...
Rabbim isteyen herkese nasip etsinn inş...

Sana her zaman dediğim şey,hiçbir zaman ümidini kaybetme,
bak minik gelmiş de,hoşgeldin bekliyormuş...
ay vallahi bu hamilelik haberleri benim niyetimi bozmama neden olacak diye korkuyorum,
çünkü içim kabarıyor bebek haberiyle...ama biz eleğimizi astık diyelim,
şimdi anne olmak isteyen arkadaşlarımızın güzel haberlerini okuyup,mutlu olmak istiyorum...
Papatyam gerçekten çok tatlı bir anne olacaksın..biiyorsun ki hamilelik
hastalık değil,sadece kendini sakınacaksın ve can taşıdığını unutmayacaksın...
kısaca ye,iç,keyfine bak...çoook öptüm bitanecim...

Canımsınn yaa çok teşekkür ediyorumm desteğin için...
Seninde başını şişirdim bu aşama da hep bundan sonra da şişireceğe benziyorumopuyorumnanaktan.Çok çok teşekkür ediyorumm...Ya ne hissettiğimi bile yazamıyorum okadar çok mutluyum ki....

okurken ağladım inanki..o anki düşüncelerini.
canımsın sen benim.
ne demek fıstığım her zaman her yerde seninleyim biliyorsun.
bundan sonra yeni maraton başlıyor artık..artık iki kişisin sen..
çok seviyorum seni biliyosunŞeniz

darısı başıma inşallah tüm isteyenlere...
papatya tebrik ediyorum allah sağlık versin ikinizede...

Maşallah Allah tamamına erdirsin. Hayırlı ugurlu olsun. Sizin adınıza çok çok sevindim. Bende 2 çocuk annesiyim kızım 6 oğlum 3 yaşında bu duyguyu yaşamak mükemmel ötesi.Allah herkeze nasip etsin.

okurken ağladım inanki..o anki düşüncelerini.
canımsın sen benim.
ne demek fıstığım her zaman her yerde seninleyim biliyorsun.
bundan sonra yeni maraton başlıyor artık..artık iki kişisin sen..
çok seviyorum seni biliyosunŞeniz

Canım benim yaa gerçekten iyiki varsınız ..senağlama:bak hala ağlıyorum böyle güzel düşüncelerinizi duydukça
bende seni çok seviyorummopuyorumnanaktan

darısı başıma inşallah tüm isteyenlere...
papatya tebrik ediyorum allah sağlık versin ikinizede...

Maşallah Allah tamamına erdirsin. Hayırlı ugurlu olsun. Sizin adınıza çok çok sevindim. Bende 2 çocuk annesiyim kızım 6 oğlum 3 yaşında bu duyguyu yaşamak mükemmel ötesi.Allah herkeze nasip etsin.

tebrik ederim
Allah saglicakla kucaginiza almanizi nasip etsin insallah:Saruboceq:

Hepinize çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için....
Rabbim isteyen herkese nasip etsinn inş...En kısa zamanda
...

Allahım sen çok büyüksün yaa....
Şimdi babaannemi aradım...Bu haberi en çok bekleyen kişiydi o...
Canım bitanem o benim...Nasıll mutlu oldu gülüyor sadece rüya görmüş onu anlatıyor bana yemyeşil tarlalar gördüm diyor ..Bak buna işaretmiş gördün mü diyor...Hayırlısı ile gelsin çok dikkat et kendine diyor...
Babaannecim seni çok seviyorum bize dik durmayı kendimiz olmayı hep öğütledin.Eşinizi sevin saygı gösterin dedin...
Hep arkamızdaydınn bizi hep korudun iyi varsınn ve benim bebeğimi görmeyi ne çok istediğini biliyorumm rabbim nasip etti.ınş.kucağına almayı da nasip eder sana:))) Hep yanımızda ol inş....

Back