• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük kızına dışkı yedirdi!

Hasta manyak.
Ama cidden kafadan rahatsız. Normal biri bunu yapamaz

Bir insan asla evladına bu tarz şeyler yapamaz.Böyle yapan annelerin aslında ruh sağlıklarında problem vardır.Düşünün normal bir insan bu tarz davranışlarda bulunurmu bulunmaz sadece hasta ruhlu olan insanlar yapar.Allah böyle ruh sağlığı bozuk insanlara yardım etsin.

aman allahim ya inanamiyorum ya bazi insanlar gercekten anne olmayi haketmiyor

kızlar artık hiç bir haber beni şaşırtmıyor
kızına tecavüz edip,birde torunmu evlatmı olduğu belli olmayan çocuklar dünyaya getiren sapık kelimesinin az kaldığı babalar
annesin,babasını, çocuğunu öldürenler..en son şu muhammet olayında anne sıfatındaki kadının yalandan çocuğu aramalarını gördünüz
kesik başlar,neydiü belirsiz cinayetler
birde çakma vampirler çıktı..akşam haberlerde hastaneden kan alıp gece ayinde içen gerizekalıları duyduk!
dünya nereye gidiyo?noluyoruz?artık beynim durdubenneyaptımki
o yüzden böyle haberlere:1shok:demiyorum...
bu arada böylelerini taksimde oturağa oturtucaksın,yedirip yedirip çıkarası gelince kendi pisliğini ona yediriticeksin ibreti alem içinkötükedihüso

Acaba, nasıl bi mantıkla yedirdi, çok merak ettim...
Sebep neymiş yaaa? :1shok:
Yok mu bi açıklama falan?

Öldürmek için mi, düşmanlık için mi, batıl inanç mı, saçma bi tarikat mı, eski bi inanış mı, ne için? :uhm:​

Acaba, nasıl bi mantıkla yedirdi, çok merak ettim...
Sebep neymiş yaaa? :1shok:
Yok mu bi açıklama falan?

Öldürmek için mi, düşmanlık için mi, batıl inanç mı, saçma bi tarikat mı, eski bi inanış mı, ne için? :uhm:​
evet canım moktanist tarikatından emir gelmiş-tatlicadiarzu-
bide mokçular çıktı başımızakötükedihüso

böylelerine anne demek istemiyorum
o cümleye layık degıller çünkü
aynısını okadına yapacaksın ozaman aklı başına gelecek

evet canım moktanist tarikatından emir gelmiş-tatlicadiarzu-

bide mokçular çıktı başımızakötükedihüso
canım şu trajik durumda bile beni güldürdün moktanist tarikatı haa
böylelerine anne demek istemiyorum
o cümleye layık degıller çünkü
aynısını okadına yapacaksın ozaman aklı başına gelecek

aynen katılıyorum canım bunlar enne olamaz ruh ve akıl sağlığını kaybetmiş mahluklar bunlar:jeyyar:
aynısını bu kadına yapmak gerek

yani buna ne denilir bilemiyorum..........Allah o cocuga yardim etti onu o vahsi kadinin elinden kurtardi...............

hey allahim ne diyeyim,
biri de cikip ayni seyi kadina yedireydi ya.:kızgın:
cok sey söyledimde yazmaya elim varmadi:kızgın:

o kadını varya kendi dışkısında boğarım ben ha ne para cezasıymışkötükedihüso.onun kafasını içi dışkı dolu klozete koli bandıyla ağzı ve burnu deliğin dibine gelecek şekilde bantlarım günlerce öle tutarımkötükedihüso gidip gelip sifonu çekerim sifonun suyunda boğarım o anneyi ben,bana verselerya o insan müsvettesini neler yaparım onakötükedihüso anasından emdiği sütü burnundan çıkarırım hayvan yakötükedihüso

Bu tarz varlıklara ''Anne'' sıfatı ...
Ya kış mi yor...
Soz yok soylenecek.

evet bu haberi mynet te okumuştum ...
hatta okurken çok sinirlenmiştim...
nasıl bir anne bu diye...:kızgın:

Back