küçük kızın başına gelen korkunç olay.. :(:(:( tecavüz

Bunun gibi niceleri var ..
Daha kötüsü daha acısı.
Hayat o kadar kötü ki.
Yaşamaktan bile korkar oldum artık.
Allah insana kötülük yapma şansı vermesin.
Kötüyle karşılaştırmasın.
Keşke insanlar bu kadar kötü ve sapkın olmasa.
Etrafımız kötü insanlarla kaynıyor.
Allah onların yüreklerine sevgi serpsin , insanlık serpsin.
Ne diyebiliriz başka..

burada malesef üzülmekten ve ders çıkarmaktan başka çare gelmiyor elimizden dua edelimde en tez zamanda o iğrenç yaratık bulunsun ve cezasını acı acı çeksin

allah belasını versin böyle insanlarin nasıl bi zihniyet anlayamıyorum.... ne desem boş allah kıza ve ailesine yardım etsin küçücük kızın psikolojisini düşünemiyorum bile

belki bu kızın babası da başka bi çocuğa tecavüz etmiştir, bu çocuk da haketmiştir bu olayı. üzülmeyelim boş yere ???

Çok doğru demişsiniz.. Ne saçma düşünceler bunlar ya... Birde kendinizi o olaydaki aileler yerine koyun.. Tecavüzcü kocanız olsun, kocanız masum bir çocuğa tecavüz etti diye o zaman size ve sizin de masum yavrunuza tecavüz etsinler... Burda olay adamın karısında kızında değil kendisinde.. Adamı assınlar, kessinler, işkence yapsınlar, organını kopartsınlar vs. bunları desteklerim ama gidip de karısına kızına aynı şey yapılması ne demek? İnsan olmak böyle bir şey mi? Yapmayın arkadaşlar, biraz insaf, biraz empati..

Söyleyecek söz kelime bulmak imkansiz böylelerine ... Insallah kücük kiz biran önce kendini toparlar ve o pislikten hakketigi cezayi bulur...

Evimde gördüğüm örümceği bile öldüremem ben.
Bu insan müsvettelerini yemin ediyorum ki ellerim titremeden gebertebilirim.
Öyle bir ölüm olur ki dünya var oldu olalı böylesi görülmemiş olur. !!!

Allah küçük yavruya güç versin. Şifa versin.

Çok acı bir olay. Allah o küçük yavruya ve ailesine dayanma gücü versin. Konu burada açık kaldıkça hepimizin sinirleri daha çok bozulacak. Böyle insan müsvettelerinden uzak olmamız dileği ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…