küçük kızın başına gelen korkunç olay.. :(:(:( tecavüz

sevgilim06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
2.315
84
78
eski mahallemde ki bir komşumuzun kızının başına gelen korkunç olayı anlatmak istiyorum.ben şok oldum.çok üzüldüm ve ağladım.

olay bir apartmanda geçiyor. 7-8 yaşlarındaki kız annesinden izin alarak.evinin bahçesinde oynuyor.anne mutfakta yemek yapmakla meşgul.
kız oyun oynarken evin önüne bir servis arabası yanışıyor küçük kızı oynarken görüp yanına geliyor. kıza tamir için felan geldiğini ve çatıya çıkması gerektiğini ve birde orada fotoğraf çekinmek istediğini küçük kıza söylüyor. kızda tamam çekerim diyor. çatıya çıkıyorlar.....

(nasıl yazacağımı bilemedim hepinizden özür dilerim yanlış bir kelime kullanırsam)

pislik adam kızın ağzını tutuyor ve oradan tecavüz ediyor ve kızın ağzına boşalıyor.
kız tabiki bağıramıyor çağıramıyor yardım isteyemiyor.
sonra kıza cinsel organından tecavüze kalkışıyor. ama kız pantolanunu çom sıkı tutarak indirmiyo.
ve bu aşşağlık pislik adam kızın cinsel organını ıssırıyor.kız büyük bir acıyla Anneciiimmmmmmmm diye bağırıyor.
kızın anneside kızına sesleniyor adamda hemen kaçıyor kaçarken kızın annesiyle yüzyüze geliyor. kadın yukarı biryere tamire geldiğini zannediyor adamın.

kızı aşağıya doğru iniyor.kız korkmuş ağzı köpük dolu.aşağı taraf kanlı ...
kendinden geçiyor kız bayılıyor doktora felan götürdüler adli tıp raporu felan çıkarıldı. kız psikoloğa gidiyor. adam aranıyor.

o küçük kızı düşünüyorum kaç gündür nasıl atlacak bunu nasıl okula gidecek...nasıl okuyacak..nasıl yemek yiyebilecek....

allahım sen çocuklarımızı koru.ne yazacağımı bilmiyorum.bu aşşağılık adama söyleyecek sözüm çok ama yazamıyorum buraya işte..

çocuk dünyaya getirmekten korkuyorum bu dünyaya ....çocuğumu koruyamamaktan korkuyorum

Son düzenleme:
Hakim değilim savcı değilim ama böyle bir adamı cinsel organından asmak gerekir diye düşünüyorum.

Allah cezasını versin İnşallah..

Minik yavruda İnşallah bu travmayı en az hasarla atlatır.

allah o kadar sabırlıki onların hesabını oracıkta görmüyor taş kesilmiyorki ibret olsun bütün sapıklara korkunç bişey yemin ederim midem kalktı

Şuanda varya sinirden ağlıcam Allahım sen koru böyle pisliklerden insan demeye utanıyorum. Rabbim o kıza sağlık versin nasıl atlatıcak ya korkunç bişey küçücük yaşında nasıl vicdansız ahlaksız hayvanlar bunlar

yaa bu olay gerçekmi
tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu...
allah belasını versin o şerefsizin !!!
sen biyerden mi duydun yoksa çevrenizden birinin başınamı geldi yaa nolur gerçek olmasın bu olay((
o yavrucak nasıl güvencek insanlara?nasıl sevicek bi erkeği? ilerde nasıl anne olcak(((

malesef gerçek hemde bu hafta oldu olay.

bence bu insanlar için pardon insan diyerek iltifat ettim bu hayvanlar için idam cezası olmalı,
be gerizekalı dışarıda artık bu işi yapacak paralı yada parasız bir sürü insan varken ne istedin bu sabiden allah bin türlü cezanı versin.:113:

halen şuan bile gözlerimden yaş akıyor . .minicik yavruya allahımm.....

çocuk tacizcileri tecavüzcüleri için gelde şeriyatı isteme ben şahsen işkence yaplarak öldürülmesi taraftarıyım.

o yavru ömrü boyunca unutamıcakki bu olayınefret kusuyorum şuanda ne diyeceğimi bilmiyorum....allahım sen büyüksün.

gözlerim doldu ağlamamk için tutuyorum kendimi.
sapık canavar pislik herif.
allah cezanı versin senin.
anlamıyorum minicik bir bebeden ne istiyorlar.
o minicik bedeni nasıl sex objesi olarak düşünüp tahrik olabiliyorlar.
o bebe kendi kardeşi kızıda olabilirdi.
benimde evladım var kızım yok ama onu 1 dakika gözümün önünden ayıramam sanırım.
bu devirde sokakta oynamak çok tehlikeli.
ben çocuğumun sokakta tek başına oynamasına zin veremem kesinlikle.
ne yazacağımı bilemedim sinirden.
rabbim o küçük kıza yardım etsin.
o pislikte yakalanıp cezasını çeksin inşallah.
hadım edilmesi en mantıklısı.

Bin beter olsun adi herif... Nefret duygularından uzak duralım diye
uğraşıyoruz ama reva mı ya... Bu adam nefretten ve linç edilmekten
başka neyi hakediyor ki... Ceza evine kapatsan ibret olacak mı
emsallerine ya... Ne yapacak o sabi, nasıl atacak zihninden
yaşadıklarını... Sözün bittiği yer... Bence eşgali her yere dağıtılmalı
ve toplumdan dışlanmalı bu insanlar. Hadım edildikten sonra tabi...

ben ağladım tutmadım kendimi sinirden hem saydırdım hem ağladım...

yakalanır inşş dua ediyorum hep.

allah belasını versın boyle şerefsız pis herıflerın.allahım korusun cocuklarımızı.nasıl aTlatır bu olayı kucucuk kız ay allahım şoklardayım..
boylelrının organın kesip kendı agzına sokmak lazım gerızekalı şerefsız...

Pislikkkkkkkkkkkk Allah belanı versin seninnnn !!! Pipine çiviler batsın inşallahhhh !!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…