Küçük Kıyamet Samanyolu TV

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
“Görülmemiş hesaplarla ötelere gitmeyin” sloganıyla yola çıkan ve insanlarla helalleşmenin öneminin vurgulandığı ‘Küçük Kıyamet'in her bölümünde farklı konu ve konuk oyuncular yer alıyor. Birbirinden çarpıcı hikâyeleriyle ekrana gelen dizide, Türk televizyonlarında ilk kez Azrail Aleyhisselam’ın can alma ritüeli ekrana yansıtılıyor.
Medet ismindeki görevli bir haberci, hayatla hesabını henüz bitirememiş insanlara gelerek, dünya hayatının sona ermekte olduğunu haber verir. Sayılı günlerinin kaldığını öğrenen bir kişiler ise bu dünyadan görülmemiş hesaplarla gitmemek adına harekete geçerler Dizi, biri ölümden evvel, diğeri ölümden sonra olmak üzere iki aşamalı olarak ekrana gelecek.

Her Cuma 19.50 de bu ibretli ,insanlara ders veren güzel dizi ekranlarda olacak.İzlemeniz tavsiye edilir :34:

$278542_kucuk-kiyamet-dizisi.webp

$kucuk-kiyamet-12.webp$kucuk-kiyamet-dizi-izle.webp$kiyamet.webp$KucukK_013_zpseed68bb3.webp

Her bölüm oyuncular değişmektedir.Sadece Emrah Girgin baş roldedir.O da Azrail rolünde can alma,ölüm saatini söyleme,uyarma ,yardımcı olma insanlara gibi görevlerde yer alıyor dizide.Efekt ve animasyonlarını Serkan Zelzele hazırlamıştır.

Küçük Kıyamet 3. bölümüyle yarın akşam 19.50'de Samanyolu Tv'de.......

Henüz izleyemedim bakalım bir bölüm izlemek istiyorum nasıl bir dizi sonra ona göre tekrar yorum yaparım olumlu yada olumsuz.

Henüz izleyemedim bakalım bir bölüm izlemek istiyorum nasıl bir dizi sonra ona göre tekrar yorum yaparım olumlu yada olumsuz.

Bir bölüm de olsa izlemelisin kesinlikle.Zaten bölüm bölüm değişiyor konuları bir kayıp olmaz yani.Öğretici,ders çıkarmamızı sağlayan ibretlik bir dizi bana göre.İyi seyirler şimdiden..

Stv nin bu tür yapımlarına aşığım
Bugün ilk defa izledim tek kelimeyle bayıldım
Özellikle başrolde ki Emrah, onu diğer diziden de severdim burda da sakinleştirici bir hava katmış
Bence kesinlikle izlenmeli.
Şimdi bir bölüm daha açık izleyeceğim :6:

Dün kardeşim sayesinde izledim çok güzel bir yapım normalde başka dizi izliyecektim ama izlemedim kardeşim daha önce izlemiş ve izlememi tavsiye etti izleyince begendim bende.

[video]http://www.kure.tv/dizi/1216-kucuk-kiyamet/kucuk-kiyamet-5-bolum-fragman/5-Bolum/126861/[/video]

5. bölümün fragmanı çıkmış..

Son düzenleme:
muhteşem olmuşşşş. gerçekten severek izliyorum ve gerçekten insanın içine işliyor herşey okadar gerçekçi olmuşki

Evet kesinlikle hepinize katılıyorum kızlar.Ben de sıkı takipçisiyim.Bu hafta misafirlerden dolayı izlyemedim ama haftaya izlerim.İbret verici öğretici eğitici bir dizi tam anlamıyla.İnsana gerçekten çok şey öğretiyor.Hepimize iyi seyirler dilerim bu güzel diziyle :34:

Bayıldım, bayıldım, bayıldım
Yine muhteşemdi
Tekrarını bile izledim avrupasından.
Nasıl eğitici, öğretici , sorgulatıcı bir dizidir böyle
Hayran olmamak mümkün değil
Gününü beklediğim tek dizi :69::69:

Bayıldım, bayıldım, bayıldım
Yine muhteşemdi
Tekrarını bile izledim avrupasından.
Nasıl eğitici, öğretici , sorgulatıcı bir dizidir böyle
Hayran olmamak mümkün değil
Gününü beklediğim tek dizi :69::69:

İnsan sıkılmadan merakla izliyor.
Gerçekten eğitici,öğretici.düşündürtücü süper dizi.
Herkese tavsiye edilesi izlenilmesi gereken bir dizi.

İnsan sıkılmadan merakla izliyor.
Gerçekten eğitici,öğretici.düşündürtücü süper dizi.
Herkese tavsiye edilesi izlenilmesi gereken bir dizi.

Gerçekten muhteşemdi en son bölümü dedikodunun sonunu görmüş olduk kardeşim dedikodu yapan kadını kapıda durdururlar dedi dedikodusunu yaptıgı kızın babasını ama bu sefer öyle olmadı bakalım haftaya nasıl olacak.

Gerçekten muhteşemdi en son bölümü dedikodunun sonunu görmüş olduk kardeşim dedikodu yapan kadını kapıda durdururlar dedi dedikodusunu yaptıgı kızın babasını ama bu sefer öyle olmadı bakalım haftaya nasıl olacak.

Evet doğru.Öyle ince güzel detaylara değiniliyor ki insan şaşkın,merakla izliyor gerçekten.Ben de haftaya nasıl bir konu ile ekrana gelecek merakla bekliyorum doğrusu.

Dizi yayınlanmadı. Geçen hafta ki bölüm 60. sırada yer almış kaldırırlar mı acaba :26:bu sefer çok üzülürüm :5:

Dizi niye yayinlanmadi acaba ama bir gun once fragmanini gormustum sanki kardesimde gordugunu soyledi acaba gunumu degisti ins kaldirmazlar

Benim bildiğim öğrendiğim kadarıyla dinin animasyonlarında sorun olmuş yetişmemiş sanırım ondan dolayı yayında aksaklık olmuş.Bu hafta Cuma kaldığı yerden diziye devam inşallah.

Yine cok guzel bir bolum izledim obur haftayi merakla bekliyorum:-) :-)

Konusuyla oyuncularıyla yine güzel bir bölümdü gerçekten.Her zamanki gibi harikaydı bakalım haftaya neler olacak :34:

$50eafcc2ad18660200000016_animasyon_01.original.webp$510ba8581360fe0200000014_2_7_Bolum_Kucuk_Kiyamet_Poster.medium.webp$50eaff9fad18660200000019_kk10.original.webp$50eafcf256bb8d020000001c_animasyon_03.original.webp
Dizimizden birkaç resim bunlar da.Biraz da resim olsun :34:

Back
X