Anket Kücük Kadinlar

Kücük Kadinlardaki 5 kardes arasinda en basarili olan sizce kim?

• Ekin Türkmen [Elif]

OY: 18 32,1%
  • Hande Soral [Armagan]

OY: 12 21,4%
  • Fulya Zenginer [Yeliz]

OY: 20 35,7%
  • Elit İşcan [Bilge]

OY: 8 14,3%
  • Selin Ilgar [Cansu]

OY: 9 16,1%

• Ankete Katılan
    56

aime21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
3.323
0
0
- Yurtdışı
slm kkli arkadaslar
Kücük Kadinlar dizisinde 5 kardes arasinda hangisini en basarili buluyorsunuz?
Tüm anlamiyla, 5 kardesi canlandiran oyuncular arasinda, en iyi rolünü oyniyan, en güzeli...???

Ekin Türkmen

Hande Soral

Fulya Zenginer

Elit Iscan

Selin Ilgar

Son düzenleme:
Kizlar arasindaki en güzeli bence Hande Soral, çok tatli ve masum bir yüzü var.
Fakat en basarilari bence Elit İşcan. Tam anlamiyla genç bir yetenek.

bana kalirsa beside cok basarili cansu ozellikle bu son bolumlerde kucuk yasina ragmen cok iyi rol oynuyor....sengözlerimebaksanab

evet dayanılmayacak tarzda bunaltıcı bir dizi. iç karartıyor.bir iki defa bakmışlığım var ben elif türkmen in kendisini de oyunculuğunu da çok beğenmiyorum çok donuk geliyor bana. dizide yeliz rolündeki genç arkadaş daha gerçekçi rol yapıyor gibi.

Fulya Zenginer en güzeli yeliz bnce
ama oyuncu olarkta armağan çok ii oynuyorr

en başarılı oyuncu içlerinde Yeliz. Fulya Zenginer miş adı yeni öğrendim ben de.çok da güzel bir kız.

en başarısız oyunculuk sergileyen de Armi o nasıl bir ağlamaktır sinirlerim bozuluyor.bu kadar mı yeteneksiz olur bir dizi oyuncusu

öyle dayılık taslar gibi gözlerini belerte belerte horozlanıp,bir şey yapamadan süt kuzusu kesilmesi de cabası :)))

artık izlemiyorum bu diziyi

doğru düzgün dizinin olmadığı yaz döneminde izlemiştim ama cidden tahammül edilmesi zor bir dizi.

Son düzenleme:
diziyi izlemiyorum ama Hande Soralı çok beğeniyorum çok tatlı bir yüzü var...
ama diziyi görünce bunalıyorum....

BEN DİZİYİ İZLEMİORM AMA YELİZ KAREKTERNİ REKLAMDN TANIORM COK TATLI YA HİÇÇÇÇ DİYO YA SEVGİLİİSİNEa.s.

Ekin Türkmen [Elif] yeliz ve cansu de çok güzel rol yapıyor bence..

elif--->zaten iyi bir oyuncu kendisi rolüne gelince cok basarili dogal olarak digerlerine göre

armi--->aglamasi,gülmesi,konusmasi,mimiklerini kullanimi berbat hic begenmiyorum,gercekci oynayamiyor

yeliz--->yetenekli ,ama dahada iyisini olacaktir,mimikleri,hal ve hareketleri inandirici

bilge--->oyunculugundan ziyade sanki gercek yasamdada böylesine uysal boylesine masum bir insanmis gibi geliyor bana

cansu--->yasina ragmen cok cok basarili,aglamalari,rolune boylesine adapte olmasi masallah

bence bu dizinin senaryosu değişmeli. Hep mi kötü eşyler olur. Küçük emrahı geçtiler vallahi. Küçük emrahın bile başına bu kadar iş gelmiyodu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…