O okypete Nirvana Kayıtlı Üye 28 Mart 2008 84.873 40.715 10 Şubat 2010 Konu Sahibi okypete #1 Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2010
nursevde bayılazaaaammmm Kayıtlı Üye 3 Eylül 2009 532 4 10 Şubat 2010 Konu Sahibi okypete #7 beni bebekken annem çok cici giydirirmiş, benim bilen daha güzel fotolarım var.. hem de 20 yıl öncesi fotolar.. hıh... :umursamaz:
beni bebekken annem çok cici giydirirmiş, benim bilen daha güzel fotolarım var.. hem de 20 yıl öncesi fotolar.. hıh... :umursamaz:
O okypete Nirvana Kayıtlı Üye 28 Mart 2008 84.873 40.715 10 Şubat 2010 Konu Sahibi okypete #9 nursevde .!.: beni bebekken annem çok cici giydirirmiş, benim bilen daha güzel fotolarım var.. hem de 20 yıl öncesi fotolar.. hıh... :umursamaz: Genişletmek için tıkla... ne güzel. yalnız biraz sonra koyacağım resimlerde giyiminde ailesinin biraz yaşına göre giydirmediğini göreceğiz. 3 yaşındaki kız çocuğuna giydirilmeyecek topuklu ayakkabılar giydiriyor.... çok eleştiriliyor bu yüzden katie... Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2010
nursevde .!.: beni bebekken annem çok cici giydirirmiş, benim bilen daha güzel fotolarım var.. hem de 20 yıl öncesi fotolar.. hıh... :umursamaz: Genişletmek için tıkla... ne güzel. yalnız biraz sonra koyacağım resimlerde giyiminde ailesinin biraz yaşına göre giydirmediğini göreceğiz. 3 yaşındaki kız çocuğuna giydirilmeyecek topuklu ayakkabılar giydiriyor.... çok eleştiriliyor bu yüzden katie...